• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Toplu ulaşım müjdesi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Barbie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Barbie

Kayıtlı Üye
Konum
~ Cehennemin En Rezerve Köşesi ~
Forum Yaşı
13 Yıl 4 Ay
Mesajlar
1,978
Tepkime puanı
170
Başbakan Erdoğan, şehit ve gazi yakınları ile engellilere ve 65 yaş üstündekilere, şehirlerarası toplu taşım araçlarından yararlanma konusunda müjde verdi.

KGSRPLNVYEEZGZTRHXUX.jpg


Erdoğan, AK Parti TBMM grup Toplantısında yaptığı konuşmada, sosyal yardımlar konusunda müjde verdi.

Erdoğan, ''Vazife malullüğü kapsamında şehit olanların çocukları ile anne-babaları, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasında gazi olanların, harp malullerinin, vazife malullerin, muharip gazilerin çocukları ve anne babaları da toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaklardır'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, şehit ve gazilerin çocukları ile anne ve babaları, engelliler ve refaketçileri ile 65 yaş üstündeki yaşlıların, toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanacağını söyledi.

Erdoğan, söz konusu kişilerin, TCDD, denizyollarının ve belediyelerin şehiriçi ve şehirlerarası hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını bildirdi.

Erdoğan, 65 yaş üsütündeki kişilerin TCDD hizmetlerinden şehirlerarası hizmetlerinden yüzde 50 indirimli yararlanacağını belirtti.

Başbakan Erdoğan, engelli istihdamını 5 kat artırarak toplam 27 bin 224'e çıkardıklarını vurgulayarak, ''2013 yılında 8 bin 115 engelli kardeşimizi kamuda istihdam edeceğiz'' dedi..

Erdoğan, ''Öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarından mezun olan ve 2012'deki engelli sınavına giren adaylar arasından engel durumları ve alanları uygun olanların öğretmen olarak atamalarını gerçekleştireceğiz'' dedi.
 
Geri
Üst