• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trabzonspor-Juventus Maçı 22.05'te Star Tv'de

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Azra1

Omnia vincit amor !
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
17 Yıl 11 Ay
Mesajlar
2,043
Tepkime puanı
530
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 2-0 kaybettiği 32 takımlı eleme turu ilk maçının rövanşında bugün Italya'nın Juventus takımı ile karşılaşacak.

trabzonspor-juventus-maci-22-05-te-star-tv-de-5723885_3257_400.jpg


UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 2-0 kaybettiği 32 takımlı eleme turu ilk maçının rövanşında bugün Italya'nın Juventus takımı ile karşılaşacak. Mücadele Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec'in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Roman Slysko ile Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Martin Wilczek yaparken, maçın dördüncü hakemi Ondrej Pelikan olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Radek Prihoda ile Michal Patak görev yapacak.

Trabzonspor, Juventus karşısında tur arıyor. Bordo-mavili takım 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Italyan ekibi ile Avni Aker'de karşılaşacak. 22.05'te başlayacak maç Star'dan naklen yayınlanacak. Rakibine Italya'daki maçta 2-0 yenilen bordo-mavililer'e turu geçmek için 3 farklı galibiyet gerekiyor.

Bu arada Trabzonspor yönetimi, Juventus maçı öncesi taraftara centilmenlik çağırısı yaptı. Internet sitesinde yer alan açıklamada, meşale yakılmaması, sahaya konfeti ve başka yabancı madde atılmaması, merdiven boşluklarına oturulmaması ve kötü tezahürat yapılmaması istendi.
 
Geri
Üst