• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Train Simulator 2015 Full İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihupload

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
15 Kas 2014
Konular
22
Mesajlar
24
MFC Puanı
0

TS_2015_cov.jpg


og.png

a6.jpg

b5.jpg

c6.jpg


hkk.png

Trenleri seviyorsanız veya simulatorleri seviyorsanız hele ki her ikisini de seviyorsanız bu oyunu biliyorsunuz demektir.

Bizlere gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşatmak için çalışan "Dovetail Games" özellikle son birkaç yılda tren simulasyonu konusunda tekel oldu. Oyun sürüş dinamikleriyle bizleri bir makinist (ya da vatman mı desek daha havalı) yapmakta kararlı gözüküyor.

Train Simulator 2014, geçen yıl bu zamanlarda çıkmıştı ve çok eleştiri almıştı. Eleştirileri oklarının üzerine yağmasındaki sebep ise oyundaki tüm DLC paketlerinin toplam fiyatının, oyun fiyatının yaşlaşık 200 katı olmasıydı. Bu gerçekten utanç vericiydi. Çünkü oyundaki asıl eğlence olan çuf çuf trenler, göz dolduran haritalar gibi şeylerin tamamı eklenti idi. Bu durum oyuncuları bir hayli kızdırdı ve aralarından en çok sevdikleri DLC'leri alma zorunluluğu getirdi.(Ben hiç almadım.)

Train Simulator 2014'ü satın almış kişilere TS2015'e yükseltme imkanı verildi. Hatta yükseltme işlemi Steam tarafından otomatik olarak yapıldı. Oyuncular hiçbir şey yapmadan TS2014'ün TS2015 olmasının keyfini sürüyorlar. Böylesine basit bir güncelleme olunca bizler de iki oyun sürümü arasında bir fark olmadığını anladık. Yapı olarak fark olmadığı için tüm eklenti ve paketlerin TS2015 çalışacağının müjdesini verelim. Bu küçük jest için Dovetail Games'e şükranlarımızı iletirken DLC fiyatlarına insanı düzenleme beklediğimizi dile getirmekte yarar var.

sistem.png

İşletim Sistemi :Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core 2 Duo E4500 2.2GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
RAM : 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 9 GB
Ekran kartı :Quadro 410 ya da Radeon HD 6530D(+512MB)
DirectX :DX 9
tek.png


http://turbobit.net/mpdvkxhn0huq.html

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst