• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

TSK : Yönetime El konuldu Hükümet : Darbe Girişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joe. bir grup ta olsa bir darbe girişimidir.. türkiye tarihinde geriye dönük bakarsan darbe girişimi olarak görebiliriz bunu..1960 lardaki girişimle aynı boyutta.. he o dönemde darbeyi yapmaya calışanların cogu asıldı o ayrı mevzu..
bir grup diye kücümsememek gerekir..bunun adı darbe girişimidir..
ilerde daha büyükleri olabilir burada yapılacak şey bunların temizlenmesidir..
Darbe demek anlamsız sadece bir başarız " girişim "

Darbe değil kalkışma girişimi bu darbe demek anlamsız

şuan gölbaşındaki arkadaş yolladı
''Golbasi'nin polisi askerlerce taranip oldurulenlerin ellerinden silahlar toplanip saga sola ates aciliyor
Sokaklar tank dolu
Yuruyusler ve isyan dolu !''

Şuanda Türk maşları söyleye söyleye gidiyorlar sabihanın girişine tank gelirse bende inicem

sensizlikmis

durum benim tahminimden daha fena sanırım

Çatışma sesleri geldi az önce duydum

ben tarihe meraklı insan oldugum icin gecmiş tarihini bilirim.. hangi darbeler hangi darbe girişimlerini..bunlardan onlardan biri..bazı kafalar eski de kalmış..hala seksenlerdeki gibi sanıyorlar.. herşey gelişti teknoloji var.. bazı şeylere artık hüsamaha gösterilemez.. bundan sonra darbe girişiminde bulunabilcekler şapkalarını önüne alıp bir düşünmeleri gerekicek.

şuan zaten izmir ankara istanbulda var bazı sıkıntılar..diğer yerlerde bilmiyorum ne durumda..konyadaki arkadaşlar sokaga dökülmüş karadenizdeki arkadaşlar sokaga dökülmüş.. ankara ve istanbul önemlidir.. burada başarı sağlanırsa isterse diğer illerde sokağa insin asker bir halt yiyemezler.. ama görünenlere göre ankara da durumlar farklı.. büyük ihtimal pazarlık olucak..

CNN türkte şuan Abdullah Gül konuşuyor.

Vatan sana Can'ım feda diye yürüyorlar . Grup git gide büyüyor , sesler daha fazla gelmeye başladı

Kızılayda halk tankları teslim almış

şuan zaten izmir ankara istanbulda var bazı sıkıntılar..diğer yerlerde bilmiyorum ne durumda..konyadaki arkadaşlar sokaga dökülmüş karadenizdeki arkadaşlar sokaga dökülmüş.. ankara ve istanbul önemlidir.. burada başarı sağlanırsa isterse diğer illerde sokağa insin asker bir halt yiyemezler.. ama görünenlere göre ankara da durumlar farklı.. büyük ihtimal pazarlık olucak..

Ankarada durum farklı derken?

genel kurmayın oldugu bölge ve gölbaşı taraflarında sıkıntı var gibi görünüyor..
ama şuan darbe başarısız olmuştur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri