• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

TSK : Yönetime El konuldu Hükümet : Darbe Girişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay üç beş geri zekalı rütbelinin kalkıştığı bir olaydır. İlk başta dalga geçiyorlar sanmıştım ama durum o değilmiş. Bu şerefsizler gerçekten silah ile darbeyi yapabileceklerini sanmışlar. Vay anasını ya. Muz cumhuriyeti mi lan burası!

Bünye çok yoruldu , ben yatıyım Allah'a emanet

tedbir önemlidir..bir cok vilayette tedbir alındı zaten.. şuan listedekiler yakalanıyor tek tek.. temizlik vakti artık.. benim anlamadıgım bu kadar gözleri nasil dönüyor da vatandaşlarını öldürebiliyorlar

tedbir önemlidir..bir cok vilayette tedbir alındı zaten.. şuan listedekiler yakalanıyor tek tek.. temizlik vakti artık.. benim anlamadıgım bu kadar gözleri nasil dönüyor da vatandaşlarını öldürebiliyorlar

Vatan Hainleri .

güvendikleri bişeyler vardı demek kim bilir
yapanlara lanet olsun

atv açıldı şükür

cnn türk binasına girdiler orada olanlara zarar vermeseler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri