• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turabi Nereli? Turabi kimdir? Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SouL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SouL

Yönetici
Forum Yaşı
13 Yıl 6 Ay
Turabi Nereli? Turabi kimdir? Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında?

AVp4H_1518423218_6282.PNG

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır. Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini MErsin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamlamıştır.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok dansı yapabilen Turabi, talep edenlere özel dans dersleride verdi. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Bunun yanında kafes dövüşlerinde de yarışarak para kazanmaya devam eden Turabi, bu maçlardan birinde yaşadığı ciddi yenilgi sonucundan dövüş alanında bir numara olmaya karar vermiştir.

Alıntıdır.

Çok enterasan bir hal aldı survivor bu ara acayip gıcık oluyorum yahu ::)

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
Geçen turabi adem kavgasında birbirlerine vursunlar diye baktım biri boksör biri karateci ortaya nasıl bir şey çıkacak diye umut. Ettim ama olmadı biriside vurmaz mı aga! :D

Geri