OBERON
MFC Üyesi
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
- Konular
- 2,670
- Mesajlar
- 2,919
- MFC Puanı
- 1,410
Malzeme Listesi
1 demet turp otu
1 çay bardağı zeytinyağı
2 diş sarımsak
göz kararı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet limonun suyu
4 adet dövülmüş ceviz
Hazırlanışı
Adım 1
Turp otunu temizledikten sonra suda iyi bir şekilde yıkayın. Yıkadığınız otları kaynayan suya atın ve yaklaşık 5 dakika haşlayın. Haşlanan otları süzerek bir kenarda bekletin.
Adım 2
Şimdi sosunu hazırlamaya başlayalım; zeytinyağı, limon suyunu, tuzu, pul biberi, cevizi ve rendelediğiniz sarımsağı bir kasede karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu sosu otların üzerine dökün ve karıştırın. Afiyet olsun.
1 demet turp otu
1 çay bardağı zeytinyağı
2 diş sarımsak
göz kararı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet limonun suyu
4 adet dövülmüş ceviz
Hazırlanışı
Adım 1
Turp otunu temizledikten sonra suda iyi bir şekilde yıkayın. Yıkadığınız otları kaynayan suya atın ve yaklaşık 5 dakika haşlayın. Haşlanan otları süzerek bir kenarda bekletin.
Adım 2
Şimdi sosunu hazırlamaya başlayalım; zeytinyağı, limon suyunu, tuzu, pul biberi, cevizi ve rendelediğiniz sarımsağı bir kasede karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu sosu otların üzerine dökün ve karıştırın. Afiyet olsun.