• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri



Star Tv 2017 2018 yeni sezon projelerini bir bir basın ile paylaşmaya devam ediyor.*1441 yapım tarafından eylül 2017’de izleyicisi karşısına çıkarılması beklenen Tutsak dizisinin yapımcısı ise ünlü televizyoncu İrfan Yıldırım.

Tutsak dizisinde kadın başrol olarak ise başarılı oyuncu Gülper ÖZDEMİR ile anlaşılmış. Şuanda oyuncu seçimleri ve senaryo çalışmaları devam eden Tutsak dizisinin dram türünde olması ve *en geç yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor.

Bilindiği üzere geçen sezon Beren GÖKYILDIZ ve Cansu Dere’nin imza attığı Anne dizisi ile dram türünde çok ekmek olduğunu gören Star Tv de artık bol bol dram konulu diziler ile karşılaşacağız. Tutsak dizisi de etkileyici bir kadın hikayesi olacak ve milyonları kadın iradesine ve gücüne inandıracak.

Tutsak Dizisi Oyuncuları

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu 27 yaşındadır. Üniversite yılları Amerika Birleşik Devletlerinde geçen güzel oyuncu ABD Truman State üniversitesinden mezun olmuştur. İlk olarak dizi sektörüne Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile başlayan Gülper ÖZDEMİR. Son olarak Bana Sevmeyi Anlat ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır. Her ne kadar bu dizilerde başarılı işlere imza atsa da kendini göstermeyi ve yıldız olmayı başaramamıştır.*

2ee0b36f224e9460bf9cdc533fba7e1e.jpg
 
Üst