• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuz Büyüsü Nasıl Yapılır

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lykia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lykia

Şem's Gibi Aşı'k Olacaksın ki ; Aşk'ın Haddini Aşa
Kayıtlı Üye
Konum
İstanbul
Forum Yaşı
12 Yıl 10 Ay
Mesajlar
813
Tepkime puanı
50
Bir arabi ayın ilk Cuma günü sala verilmeden önce aşağıdaki Ayetleri bir miktar yumuşak Tuz üzerine (71) yetmişbir defa okuyup üfledikten sonra ateşte yakarsan, matlubun duramayıp yanına gelir .

Tuz üzerine okunacak Ayetler budur :



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَضَرَبَ لَنَامَثَلاً وَنَسِىَ خَلْقَهُ قَالَ مَنْ يُحْيِى الْعِظَامَ وَهِىَ رَمِيمٌ قُلْ يُحْيِيهَا الَّذِى اَنْشَأَهَا اَوَّلَ مَرَّةٍ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِيمٌ اَلَّذِى جَعَلَ لَكُمْ مِنَ الشَّجَرِ اْلاَخْضَرِ نَارًا فَاِذَا اَنْتُمْ مِنْهُ تُوقِدُونَ اَللَّهُمَّ اِنِّى عَقَدْتُ وَاَحْرَقْتُ قَلْبَ وَلِسَانِى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةً اِلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةً بِحَقِّ وَبِحُرْمَةِ اِيَّا كَ نَعْبُدُ وَ اِيَّاكَ نَسْتَعِينُ


Bismillahirrahmanirrahim. Ve darabe lena meselen ve nesiye halkah. Kale men yuhyil ızame ve hiye ra mim. Kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah ve hüve bi külli halkın alim. Ellezi ceale leküm mineş şeceril ahdarinaran fe iza entüm minhü tükıdun. Allahümme inni akadtü ve ahraktü kalbe ve lisani fülan ibni fülane ila mehabbeti fülane binti fülane. Bi hakkı ve bi hürmeti İyya ke na’bü ve iyya kenestein.



Okuduktan sonra tuzu ateş üzerine serpip, “Fülan oğlu fülane, fülane kızı fülanenin aşkından kararsız olsun. Bu tuzun yandığı gibi talibe matlub böyle aşkından yansın “ dersin. Allah c.c. ın izniyle istediğin şey gerçekleşir.
 
Geri
Üst