• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ubisoft, E3'de The Crew 2'yi Duyurdu

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
HUyIy.jpg


The Crew 2, Ubisoft'un E3 etkinliğinde tanıtım videolarıyla gösterildi. Bir sinematik tanıtım videosuna ek olarak, oyun içi tanıtım videosu da izleyicilere sunuldu. Oyun yenilenmiş bir Amerika haritasıyla geliyor, kullanılabilir araçlar arasında ise motosikletler, botlar, ve hatta oldukça çevik uçaklar var.

Oyuncular, araç türleri arasında oyun esnasında geçiş yapabilecek. Ubisoft, oyunculara verilen bu özgürlüğü şöyle açıklıyor: "Artık yalnızca Rocky Mountains'de sürüş yapmayacaksınız, artık inanılmaz yüksekliklerde bulutların arasında da süzülebileceksiniz. Sadece ünlü Mississippi Nehri'nin yanında off-road sürmeyeceksiniz, botunuzla sularında hız yapabileceksiniz".

yrıca bolca yarışma ve mücadele de oyunun haritasına yayılmış şekilde oyuncuları bekliyor. Oyunun içine entegre olan paylaşma yöntemiyle güzel ve havalı anları paylaşmak da mümkün olacak. Oyunda, street racers, pro racers, off-road experts ve freestylers olmak üzere bağlanabileceğiniz dört grup bulunuyor.

The Crew 2, 2018'in başlarında Xbox One, Playstation 4 ve PC için piyasaya çıkacak. Xbox One X ve PlayStation 4 Pro içinse geliştirilmiş versiyonları olacak.
 
Üst