• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

UEFA F.Bahçe'yi reddetti

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
UEFA, F.Bahçe'nin 'Trabzon şike yaptı' şeklindeki başvurusunu reddetmişti Bunun gerekçeli kararı dün kulübe ulaştı: Trabzon şike eylemini yapmamıştır

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la ilgili başvurusunun UEFA tarafından reddedilmesiyle ilgili gerekçeli kararın kulübe ulaştığını bildirdi.

Orhan, Fenerbahçe'nin "Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik eylemleri" yaptığını iddia ederek bir süre önce UEFA'ya başvurduğunu, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından bu başvurunun reddedildiğini anımsattı. Gerekçeli kararının Trabzonspor kulübüne dün ulaştığını ifade eden Orhan, "Kararda özet olarak, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor hakkında isnat ettiği şike ve teşvik eylemlerini gerçekleştirmediği belirtiliyor. Kapsamlı bir açıklamayı daha sonra yapmayı planlıyoruz" dedi.

Orhan, Trabzonspor kulübünün, UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na, Fenerbahçe ve Futbol Federasyonu hakkında yaptığı şikayet başvurusunun reddiyle ilgili gerekçeli kararı göndermesi için bir süre önce talepte de bulunduklarını kaydederek, "Aradan 3 ay geçmesine rağmen gerekçeli karar elimize halen ulaşmadı. Gerekçeli kararın gelmesi için daha önce talepte bulunmuştuk. Kararın gelmesinin ardından UEFA Temyiz Kurulu'na başvuracağız" dedi.
 
Üst