• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ultherapy ile kışı daha berrak bir cilt ile karşılayın

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Ultherapy ile ilgili Rinoest Klinik’ten KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Şanverdi görüşlerini paylaşıyor.

Yıllar içerisinde savunmasız kalan cildimiz, ister istemez yaşımızı ele veriyor. Ciltte ilerleyen yaşla birlikte öne çıkan yorgunluk izleri, kadınları psikolojik açıdan olumsuz yönde etkiliyor ve öz güven kaybına yol açabiliyor. Herhangi bir yan etkisi bulunmaması ve Amerikan FDA güvencesine sahip olması gibi nedenlerle en sık tercih edilen estetik uygulamalardan olan Ultherapy ile ilgili Rinoest Klinik’ten KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Şanverdi görüşlerini paylaşıyor.

Ses dalgalarıyla gelen kış güzelliği
Cildin altına gönderilen akustik enerji sayesinde cildin ısınmasını sağlayan ve cildin daha gergin görünmesine imkan veren Ultherapy, yeni nesil estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Rinoest Klinik’ten KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Şanverdi konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor: “Ultherapy uygulamasında monitörden cildin tüm doku katmanları detaylı olarak izlenmekte, seçilen bölgelere ses dalgaları gönderilmektedir. Gönderilen bu enerji sayesinde cilt altında, düz bir hat üzerinde yaklaşık olarak 1 mm aralıklarla küçük ısı hasarları oluşturulmaktadır. Ultherapy uygulaması sonrasında cildin kendini toparlaması diğer estetik uygulamalara göre çok daha hızlı olmakta ve kış aylarında etkili bir yöntemle cildini yenilemek isteyenler sonuçtan memnun kalmaktadır.”

Kolay uygulamayla kış aylarında iş hayatı ve günlük yaşam kaldığı yerden devam ediyor
Ultherapy uygulaması sırasında iğne batmasını andıran bir his dışında, rahatsız edici herhangi bir ağrı şikayeti almadıklarını belirten Rinoest Klinik’ten KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Şanverdi, konuyla ilgili görüşlerini aktarmaya şu sözlerle devam ediyor: “Ağrı eşiği düşük kişilere, Ultherapy uygulamasından 1-2 saat önce ağrı kesici verilebilmektedir. Ultherapy uygulaması sonrası ciltte herhangi bir yanık, ödem, leke oluşmadığından uygulama yapılan kişiler kış aylarında günlük hayatlarına çok hızlı dönüş yapabilmektedir. Uygulamalar tek seans olmakla birlikte, uygulama yapılacak olan bölgeye göre seans süresi değişebilmektedir. Tam yüz uygulamaları yaklaşık 1 saat sürmektedir.”

Ultherapy farklı pek çok estetik ihtiyaca cevap veriyor
Yüz bölgesinde dudak ve göz çevresi gibi oldukça hassas yerlerde de kolaylıkla uygulanabilen Ultherapy, geniş uygulama alanlarıyla pek çok estetik ihtiyaca cevap veriyor. Rinoest Klinik’ten KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Şanverdi, Ultherapy’nin uygulama alanlarını şu şekilde sıralıyor:
* Alın ve göz çevresinde yer alan, kazayağı adı verilen kırışıklıklar
* Göz kapaklarındaki torbalanmalar
* Alt ve üst göz kapaklarındaki deformasyonlar
* Düşük kaşlar​
 
Üst