• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ümit ile bayanlara söylenecek güzel sözler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tufan35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tufan35

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl 6 Ay
Burada güneş doğdu, anladım uyandığını…

Hani uzun zamandır ailesinden oyuncak isteyen bir çocuğa oyuncak alınır, sabah uyandığında başucunda onu görür ya, seni her gördüğümde işte öyle hissediyorum.

Bu da benden gelsin....

Kadınları severim, ama erkek olarak özgürlüğümü kısıtlayıcı olmadıkları sürece..... (Ayamutura)

Kadın öyle bir varlıktır ki biz erkeklere göre.....Ya cennetlere açılan bir kapı, yada cehenneme giden bir yol gibidir bu varlıklar..... (Ayamutura)

Sen benimsin, biz birbirimize aidiz.

Sen benim içimdeki sızısın. Senden uzak olduğum zamanlarda, içim sızlıyor.

Özlemek kelimesi sözlüklerden kaldırılmalı, çünkü bu kelime sana olan duygularıma karşılık olamıyor.

ımmmmm
cıks
Yaniiiii, kadınların bu sözlerden etkileneceğini pek söyleyemem
Epey eksik
Nasıl desem
Mısraların saçına birkaç çiçek serpmeli
Ya da değirmene biraz buğday
Hasata kadın teri

Hani güzel bir günün sabahında güneşin ilk ışıkları yüzüne vurur, kendini iyi hissederek uyanırsın ya seninleyken yağmurlu bir günün sabahında bile ben böyle hissederek uyanıyorum

Ben senin, benim olmadığım bir sabaha uyanmanı istemiyorum.

Sen güldüğün zaman, yaşadığımı hissediyorum.

Seni mutlu etmek, artık benim işim.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

ımmmmm
cıks
Yaniiiii, kadınların bu sözlerden etkileneceğini pek söyleyemem
Epey eksik
Nasıl desem
Mısraların saçına birkaç çiçek serpmeli
Ya da değirmene biraz buğday
Hasata kadın teri

:D ben kadınların karsılarında ''' ımmm cıkksss '' diyen erkek isteyebileceğini hiç sanmıyorum :)

Olaya biraz adamlık

Duruş

Abartısız sözler

vee

Dürüstlük katmalı ,

Bu sözlerim RuhundakiÖküzeeeeeee :D :D

Tufan Bey gayet güzel güzel paylaşımlar yapıyor ..Emeğe saygı..

Geri