Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradaki ilk günlüğüm. Tertemiz bi sayfa yeni başlangıclar .. Ve mutsuz sonlar.. Hayatıma dair kısada olsa bazı kesitleri seninle paylaşacagım. Herşey daha güzel olacak eminim.
Olsa deli bir sevda, yüreklerine dolsam. Sevsan sen da beni, ben sana esur olsam..
Ne güzelde anlatmış Selcuk Balcı bu şarkısıyla sevdayı..
Bazen an gelir tutulur dilin görünce onu. Gözlerin başka hiçbirşeyi göremez olur ondan başka. Kalbin heyecandan yerinden çıkacak gibi olur sevince.. Hele ki her gün gözünün önündeyse Ve imkansız diye adlandırılan aşklardansa. O zaman bu sevda umut derdidir.. Yüreği yakar, kavurur, öldürür adamı..
Gelip soruşu yokmu birde hala hastamısın, doktora gittin mi, doktora git, deyişi hiç gitmiyor aklımdan..
Uzun zaman olmuştu birşeyler hissettiğim kişinin beni merak etmesini yaşamayalı..
İlk eklediğim zamanlarda o kadar uzun yorumların arasından benim bi yorumumu begenmişti. O kadar cok hoşuma gitmişti ki. Sevgi bu işte. En ufak bir gülümseyişte bile ümitlenme ve seni mutlu edebilme gibi bir etkisi oluyor..
Çogu kezde hazin tabi. Bakalım bunun sonu ne olacak..
Günaydın günlüğüm
Bugün 1 Mayıs işçi bayramı..
Öncelikle bütün çalışan arkadaşlarımın bu bayramını kutluyorum.
Ve hemen kendime dönüyorum.
Ben işçi degilmiyim?
Ben niye çalışıyorum bugün?
Hemde 3 gün izinden sonra bugün iş başı yapıyorum?
Diye dert yanıyorum ama boşuna kim duyacak sesimi susuyorum..
Dün gece olanlardan bahsedecegim sana gnlüğüm.
Biraz heyecanlı ve birazda gerilim dolu bir akşamdı.
; Sözleştik ve dışarıya voleybol oynamaya çıktık(güya). Ama ne hikmetse bir türlü voleybol oynayamadık. Neyse kız arkadaşın sevglisi geldi. Yürüyoruz felan onlar el ele, ben p*ç gibi :/ Neyse köpek çıktı karşımıza. Tabi ben hemen köpek geliyo felan diyerek enişteye sarıldım Nabıyım :/ Anlık refleks. Sonra köpek bize sagolsun, gideceğimiz yere kadar eşlik etti. sonra gitti. Oturduk bi cafeye çay içtik sigara felan. Birden ben durgunlaştım, ortam gerildi felan anlamadım ne oldu. Bir hüzün çöktü bana hadi de onlara noldu? Neyse içtik felan kalktık. Sonra yolda yrüyoruz espriler şunlar bunlar derken kaynatıyoruz tabi. Birden yine ortam gerildi ) Çiftimiz birbirine girdi Sonra konustular felan ben durumu açıkladım hani böyle davran şöyle yap diye enişteye '' hep akıl veren ben oluyorum zaten bi kendime fikirlerim yetmiyo..'' Herneyse bunlar barışmışlar. Eve geldim bi duş aldım felan derken nete girdim. Tabi Neslihanla nasıl kaynatıyoruz bitanem kardeşim o daha sonraki yazımda ondan bahsedecegim. Bu bir cocuktan hoşlandım dedi yakısıklı vs dedi. Linkini attı bana. Bi baktım bu benim kankim Açıktı aldım bunları konusuyorlar felan dedim yarın gelin bnm çalıştıgım yere gelcekler bakalım bugün ikiside Sonra bunları telefonda konferansa aldım felan derken neslihan en sonunda dediki kardeş dalga geçelim diye ben sana linkini göndermiştim :$ Ben tabi bi mal oldum ) Herneyse bugün gelicekler özgürümüde özlemiştim, tabi neslimide
Bakalım bugün neler olucak..
Onu görücem 3 gün aradan sonra.
İnşAllah mal gibi bakıp kalmam öyle :/
Hayırlısı..
Şimdi başkalarında ellerin, dudaklarını kimler öpüyor. Kıyıp bakamazdım gözlerine, O gözlerin kimlere gülüyor. )
Off şuan ki ruh halimle tamamen alakasız bir parça ama telefonda çalıyor işte Bende mecburi dinliyorum
Günlüğüm sana 3/4 gündr yazmıyordum ve hayatımda o kadar önemli şeyler oldu ki Yani anlatırdım ama maglum forumda çok dedikodu meraklısı ERKEKLERDE dahil kişiler oldugu için günlüğüme bile konusamıyorum yani. Ama özetle şöyle diyeyim; İstediğim şeye yani ona ulaşmama çok az kaldı Dün sigara içmeye çıktım onun önünden geçtim konusmak zorundaydım konustum ve beni görünce şok oldu yüzünde o şaşkın ifadeyi hala hatırlıyorum. Sonra neyse birşey demem gerekti. Gittim acele sigara içtim girdim. Sonra tekrar izin aldım ve gittim dedim gerek kalmadı yorulmadın dedim. Noldu aldı mı? dedi. Yok vazgeçti neyse sagolun dedim gittim. Sonra sigara içtim girdim tabi önünden geçmek zorundayım geçtim. Yürüyen merdivene bindim dışarı kapıya çıktı. Ve o kadar kişinin önünde benimle konusuyor. İşaret yapıyor felan. Bende telefonla konusuyordum kiminle konusuyorsun diyordu bana Çok mutlu oldum. Konustugumda neslhan kardeşim ya:/ Kısmetimi kapatıcak bu kız )
Günaydın günlüğüm bitaneciğimmmmmmm
Bugün biraz kötüyüm neden dersen uykumu alamadım bir boşluk var içimde.
ve birazda rahatsızım pek huzurlu olamayacagım yani
Dün yaptıklarımdan bahsediyim.
Dün izinliydim '' her zaman ki gibi ''
Ve neslhan kardeşim çagırdı onlara gittim.
Giderken yolda otobüscüyle kavga ettim o kadar insanın içinde adama demediğim kalmadı.
Mal ya ! sinirlerm bozuldu yine
Oturduk sohbet ettik felan derken kalktım eve geldim.
Eve geldim yemek yedim en sevdigim dizi vardı tabi
İntikammmmmmmmmmm Onu izledim.
Sonra neslhanla telefonda kaynattık
Uykum geldi yattım ve uyuyamadım tabi :/
Yani bu kadar günlüğüm ya bende olan birşeyler yok.
Sende varsa sen anlat diyecegimde dilin olsa hiç susmazsın heralde
Her yazdıgım kelimeyi eleştirirsin diye düşünüyorum.
Neyse bugün Mert'imi görecegim
O daha benim adımı bilmiyor ya, bugün söyleyeyim bari
Bu ne böyle sır gibi kendini saklayanlardan hoşlanmam,
bide ben yapıyorum aynı şeyi ıyhkk
Neyse geçenlerde fal baktırdım kız dedi eskiden seni seven biri var
hala seviyor bununla karşı karşıya geliceksiniz.
ALLAH'ım onla beni karşı karşıya getirme ya.
Lütfen.. Dua ediyorum :/
Nefret ediyorum ondan ya bu kadar mal bi bebe yoktur yeryüzünde.
Saf, gurursuz, haysiyetsiz.
Bütün mallıklar onda toplanmış )))
Derelerde taş olsam, gözlerunda yaş olsam.
Sevdaluk kervanuna bende arkadaş olsam.
Olsam delu bir sevda,
yüreklerune dolsam,
Sevsan senda beni, ben sana esur olsam..
Canım günlüğüm.
3 gündür yogun olarak çalıştıgım için sana yazamadım.
Bu üç gün içerisinde aslında hayatım hakkında baya önemli kararlar verdim.
1.önemli kararım ; Ona bir daha asla güvenmeyeceğim.
Nedeni ise ; Çok yoruldum artık. Birini sevmekten beklemekten, unutamamaktan.
Hep imkansızları buluyorum biliyorum.
Çünkü zoru seviyorum ama böylede ben çok yıpranıyorum.
Ha diyorum tamam bir daha asla aşık olmayacagım.
aradan uzun zaman geçiyor mesela suan oldugu gibi 2/3 sene sonra birine körkütük aşık oluyosun.
bide ben birine ilk görüşte aşık olmazsam olmam ya hiç yada aşık olduysam hiç unutamam bidaha asla. Severim öyle uzaktanda olsa bilmiyorum duruma baglı.
buda bi nevi platonik birşey. Bilmiyorum çözemedim açıkcası bebeyi.
Bilmiyorum ya okadart ugraştı kendini aklıma yerleştirmek için çabaladı baktı birşeyler yptı dkktimi çekti vs ama suan yok. k kararsız ya ve buda benim aşka olan inancımı yitirmeme neden oluyor. neyse daha fzla anlatmak istemiyorum üzüntümden aglayacagım.
Tek sıkıntım hep aşkta oluyor. Seven olur gider bakmam, bakmayanını gider severim. Onu beklerim hep böyleydim .. Günlüğüm 3/4 sene sevdigim oldu. zaten fazla ilişkimde olmadı bi birini sevdim onla 5 ay çkmştım 3 sene boyunca sevdim. sonra üniye geldim onla hiç çıkmadım ama 2 sene boyuncada üni de onu sevdm kmseyle çıkmadım seviyorum çünkü bana bakmadıgı halde hiç ihanet etmedim sevgime bunu ypmadım. ama çok üzüldüm acı çektim. Artık bittim ben.
allah askına herkes uzak dursa keşke benden..
Millet diyor neden mutsuzsun hemen yüzüme enerjime yansır benim üzüntüm.
Anlatamıyorsunda ..
Neyse olay bu günlüğüm diğer şeyleride snra anlatırım..
İyi değilim, hemde hiç iyi degilim..
Biliyorum birkaç kere açılmaz hiçbir bavul biliyorum çalışmaz saatler geri bu ev ev degil artık biliyorum çok üzgünüm. Karşımdasın ama bak yoksun burda.
Sevgili günlüğüm.. Rüyamda yine onu gördüm. :/ Hergün onu görmek zorundamıyım ben ya. dilberay'a baglıcam artık. ''Her gece rüyamda işin ne senin, Hep seni görmek zorundamıyım dırırırım '' dye. Valla tam uydu haaa
Neyse o kadar aradım akşam açmadı. Merak ettim ısrarla hiç yapmam bu cocukta tüm tabularımı yıkıyorum maşAllah. Aradım açmadı. Faceden yazmış aramışsın? diye. Ebenin körü oldu tövbe est. Sabah sabah o mesaj moralimi bozdu. Neyse işe gitmem gerek görüşürüz sonra günlüğüm..
Canım günlüğümmmmmmmmm.
Anlatmadıgım okadar şey varki.
İki gün önce mert aradı iş çıkışımda almaya geliyorum seni dedi.
Şaşırdım afalladım kaldım bian hiç beklemiyordum.
Neyse geldi gittik oturduk biyere 45 dkika boyunca mhbabbet ettik. )
Çok güzeldi ya onun yanında olmak.
Neyse ondan sonra bidaha görüşemedik zaten sadece bakmakla yetindik uzaktan birbirimize.
Çünkü ikimizinde akdşları vardı yanımızda.
Neyse ya böyle işte ama ne biliyim çok kararsızım
Dengesiz biraz çocuk
Neyse tolunaya gelelim.
Tolunay asi gencimiz atar ypıyordu kendine göre.
Dün özür diledi yine bana geldi hayatımda olmanı istiyorum dedi ama.
Bilmiyorum yüzyüze konusuruz bunu dedim kaldı öyle .
Konusmayacagım sanırım istemiyorum tolunayı ya :/
aklımda fikrimde mert var çünkü.
Başkasını düşünemiyorum ki :/
Kaç gün oldu sana yazmayalı artık haddi hesabı yok be günlüğüm. Herkes gibi bende vefasız degilim, beni öyle bilme.. Aradada olsa ugrarım ben sana ;*
Neyse bir çok şey birikti hangisini anlatsam sana be günlüğüm. İlk önce Sezaiden başlayım. Oda mert gibi çıktı. ümit verdi sonra hala ümit veriyor gerçi ama vazgeçtim sezaiden. Yani gelse yalvarsada benden karşılık alamaz artık.
Mert'e gelince ; Geçen nerden estiyse bana whatsaptan yazdı o zamanda aynı avmnin içindeyiz. Fakat o zemin katta ben en yukarı kattayım. Napıyosun dedi şoka girdim tabi. Çünkü eski kız arkadaşıyla barışmış, konusuyorlarmıs diye ben uzak duruyordum. iyiyim çalışıyorum vs dedim oda çalışıyorum dedi. Kız arkdşınla barışmşsın h.olsun dedim. Öyle konusuyoruz işte dedi. Olsun canım yinede sevindim dedim. Sevincek birşey yok öyle konusuyoruz dedi Birşey demedim. En son sigaraya almaya gittigimde kafama atıyordu sigarayı o derece hızlı vurdu. Neye ugradıgımı şaşırmıştım. Napıyosun dedi selam vermiyorum diye yptı heralde blmiyorum. Bende cevap vermedim kolay gelsn dedim çektim gittim. Mertte böyle kaldı işte. Mutlu olsun isterim .. Zor ama bi okadarda sevgiyi hakeden bir insan..
Sonra biri var hiç tanımadıgım biri. Bizim avmde atasayda çalışıyor işte. Öyle bakıyor. Allah sahibine bagıslasın pek yakısıklı ama ;h Bigün sigaraya çıktım önüme geçmiş birden kafam egikti çarpışıyorduk az kalsın. Birde pardon diyor neyse. Dışarıya çıktım baktım geldi. Telefonla konusuyorum napıyosun dedim Döndü heyecanla cocuk bakıyor sanki ona ddiyorum? Bu ne heyecan. Öyle telefonla knstum oda boşboş telefonuyla oynadı. Sonra içeri girdi. Değişikti .
Neyse günlüğüm ya bugün son izin günüm. Çarşambadan pazara kadar full çalışıcam. Şans dile bana bayılmayım. Seviyorum seni ;*