• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Universite kampusunde olay..

Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Eskişehir'de Öğrenci Kollektifi üyeleri, Silivri bildirisi dağıtan Türkiye Gençlik Birliği üyeleri ile kavga etmeye giderken olayları engellemek isteyen polis ve özel güvenlik görevlilerine saldırdı.
Kampüste polis ve özel güvenlik görevlilerine taş, sopa ve şişelerle yapılan saldırıda iki polis memuru ile bir özel güvenlik görevlisi yaralandı. Olayla ilgili çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'nde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, 8 Nisan'da İstanbul Silivri'de yapılacak eylemle ilgili bildiri dağıtmaya başladı. Bu sırada durumdan haberdar olan ve bildiri dağıtılmasına karşı çıkan Öğrenci Kollektifi üyeleri, TGB'lilerin bulunduğu alana doğru yürüdü. Kampüs içerisinde kavga için karşı karşıya gelen iki grubun arasına kısa sürede olay yerine gelen polis girdi. Bunun üzerine Öğrenci Kollektifi üyeleri kavgayı ayırmaya gelen polise taş, sopa ve pet şişelerle saldırdı. Olaylarda iki polis memuru ile bir özel güvenlikçi yaralandı. Olaylarda çok sayıda öğrencinin de gözaltına alındığı belirtildi. Yaralanan iki polis ile bir özel güvenlikçi hastanede tedavi altına alındı.

Olayların ardından kampüs içerisinde polis ile öğrenciler arasında kovalamaca yaşandı. Polis, olaylara karışarak kaçan öğrencileri kampüs içerisinde kovalayarak tek tek yakaladı. Olaylar sırasında Öğrenci Kollektifi üyeleri kampüs içerisindeki çöp bidonlarını da sağa sola döktü.

Geçtiğimiz hafta da yine Anadolu Üniversitesi'nde iki grup arasında Silivri bildirisi yüzünden tartışma çıkmış, polis araya girerek olayları büyümeden önlemişti.
 
Üst