• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ünlü Sunucu Gözyaşlarına Boğuldu

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Ünlü sunucu Ece Erken, Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa' programına katıldı. Eski eşi Tuncer Öztarhan ile tatile çıktığı yönündeki haberlere ateş püsküren ünlü sunucu, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

İDDİALARA CANLI YAYINDA CEVAP VERDİ

Eski eşiyle tatile çıktığı iddia edilen Ece Erken, canlı yayında bu iddialara cevap verdi.

Tuncer Öztarhan ile Amerika'da baş başa tatile çıktığı özel limuzin ve uçak kiraladığıyla ilgili haberlere ateş püsküren Erken, eski kocasıyla tesadüfi karşılaştığını söyledi. Erken "Instagram'a resim koydum ertesi gün oradaydı." dedi.

"BU KONULARDAN ARTIK SIKILDIM"
Ece Erken konuşmasına şöyle devam etti:

"Çok sıkıldım. Yani, hâlâ evli bir adamın da böyle davranması beni sıkıyor. Bana yakışmaz zaten. Ben istemediğim bir şekilde gündeme geliyorum. Umurumda da değil. Ama kendim için umurumda. Yeter yani. Kopması lazım vallahi sıkıldım. Neyse. Bir buçuk yıldır ağlamıyordum iyi oldu."

ECE'NİN ARDINDAN MIAMI'YE GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz ay magazin gündemine bomba gibi düşen iddiada, Amerika'ya giden Ece Erken'in, eski eşi Tuncer Öztarhan'la beraber tatil yaptığı iddia edilmişti.

2009 yılında Ece Erken'den boşandıktan sonra Mayıs 2012'de başka birisiyle evlenen Tuncer Öztarhan'ın Ece Erken'e 'Seni hâlâ seviyorum' diye mesaj attığı söylenmişti.
 
Üst