• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üsteki Üyeye Bir Şey Ismarla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana ne istersen ısmarlarım be canem :D

oo cok bonkörsün tmm kahvenin yanında istediğin bir tatlıda benden

yemekten kahveye ne hızlı geciş yaptınız cimrilik varmı :D

neyse ben gene soyle bi kuzu cevirme ustune güzel az pişmiş biftek :D

tamam dondurmalar benden olsun rahat ol cimrilik yok istediğin kadar ye. Sonay devat dene sor çağırı ve sende gelir büüyük ihtimal.

tamam dondurmalar benden olsun rahat ol cimrilik yok istediğin kadar ye. Sonay devat dene sor çağırı ve sende gelir büüyük ihtimal.

yaani eyvallah istediğin kadar demseeydin iyiydi sınırları zorlarım:D haha da sonay gelmez korktu o benden dunyayı yer bu diye

hadi mırralar da benden

Autocrat duyda utan millet neler yaptırıyo pintilik yok :D

Autocrat duyda utan millet neler yaptırıyo pintilik yok :D

kuzu cevirtim gene yaraamadım ben sana daha neydem :D gel gel ellerimle yemek yapam sana sevaba girem cennet garanti olsun level atlarız :D haha dondurmaya ne diyor ya tovbe est kuzu gomelim diyorum ben beğenmedi

hahaha krolaşma nezaketli ol kuzu cevırme kebab ala ala millet meyve tabagı dondurma dıyo aloo :D

hahaha krolaşma nezaketli ol kuzu cevırme kebab ala ala millet meyve tabagı dondurma dıyo aloo :D

valla aç kalıp nazik donjuan olucağıma tok kro olur kuzumu elle yerim:D sen elle ye kibarcık

Geri