• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki 2 üyeden hangisiyle Sinemaya gitmek istersin ?

LibertA mısırla kolalarımızı alıver Herkül dedemle sinema keyfi yapces :D cıkışta anlatırım filmi sana :D
Sindy & Dem?

Sezen nerdesin bacım kayıpsın ;) gel sinemaya gidiyoz :D
StigmatA ReiS

allah cesanı vermeye bu cizgi filmci hatun kim diye bakıyorum daha :D oldu olacak miki maus olaydın :D allah bu karı milleti sacıyla oynar basıyla oynar saatlik oje degişir de isim degişme nedir :D

filmi ben ceviriyom ekşın kan vahşet herşey var korkmayan gelsin :D

allah cesanı vermeye bu cizgi filmci hatun kim diye bakıyorum daha :D oldu olacak miki maus olaydın :D allah bu karı milleti sacıyla oynar basıyla oynar saatlik oje degişir de isim degişme nedir :D

filmi ben ceviriyom ekşın kan vahşet herşey var korkmayan gelsin :D

Arada bir değişiklik iyidr sezoş 9 yıldr aynıydı :)

Al birini vur ötekine:D ikisinide götüreyim sinemaya çocuk filmi gelmiş izlesin garibanlar:D
Müzik & ReiS ? Dicemde Müzik varken Reis ile kim gider ki sinemaya benimki de soru işde:D

ben gelmek isterseler :DD
DiSney, MonteKristo bacımla gitmek isterim.. bilim kurgu mesela güzel olur bence DD

hah Ahsen üstteki iki üyeden birini seçicen sen 2 üye söylemiycen:D

Müzik H@K@N

Geri