Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki Üye Senin İçin Ölürüm Derse Ne Yaparsın?

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
uydurma la ne zaman öldüm ben .d sen öl ala ala hem üstte sen yoktun hem ben ölürüm demedım :D Senin yorumuna vicdansız didim :(

anladıkta su an gene sen gitmiş oluyorsun hadi iyi yaptın zebanilere selam soyle :D ruyama falan girme dua hakkın bitti :D

Sonay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
la Allah seni davul etmesin .d şurda yaşı yarıladık az daha yaşayaydık gönderdin gitti ya (

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,943
değmez derim...

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
la Allah seni davul etmesin .d şurda yaşı yarıladık az daha yaşayaydık gönderdin gitti ya (

ama baak benim için öluyorsun bu ayrıcalıktır derdim :D

sozune gelince 34 yasındayım sahsen yeterli bi yasama zamanı bence 90 ı gorsek nolcak ... öbür tarafta halayla mı karsılaycaklar ... bence iyidir hem baksana benim için ölüyordun artı puanıda kaptın daha ne istiyon ben evliya gibi adamım :D

Sonay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ama baak benim için öluyorsun bu ayrıcalıktır derdim :D

sozune gelince 34 yasındayım sahsen yeterli bi yasama zamanı bence 90 ı gorsek nolcak ... öbür tarafta halayla mı karsılaycaklar ... bence iyidir hem baksana benim için ölüyordun artı puanıda kaptın daha ne istiyon ben evliya gibi adamım :D

sozune gelince 34 yasındayım sahsen yeterli bi yasama zamanı bence 90 ı gorsek nolcak ...Yok yok sen kesin hurileri görmeye gidecen ondan böle dedin işte öbür tarafta halayla karsılamayacakları için gitmeye korkuyom :D

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
sozune gelince 34 yasındayım sahsen yeterli bi yasama zamanı bence 90 ı gorsek nolcak ...Yok yok sen kesin hurileri görmeye gidecen ondan böle dedin işte öbür tarafta halayla karsılamayacakları için gitmeye korkuyom :D

huriiii en sevdiğimmmm:D kıskancık yok bağlılık yok :D oh mis temiz da sayısı az 40 yetmez bana milletin hurisine sarkarım durduk yere cehennemlik olurum korkum o :D

gerisine gelirsek kısmetten otesi olmaz gidelim gorelim ..

sıra sende git bak bakam:D benim için öldüğünüde not olarak ilet kıyak yaparlar;)

Sonay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
huriiii en sevdiğimmmm:D kıskancık yok bağlılık yok :D oh mis temiz da sayısı az 40 yetmez bana milletin hurisine sarkarım durduk yere cehennemlik olurum korkum o :D

gerisine gelirsek kısmetten otesi olmaz gidelim gorelim ..

sıra sende git bak bakam:D benim için öldüğünüde not olarak ilet kıyak yaparlar;)

hahaha senin bu tavan yapmış egonla napcaz biz :D

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
hahaha senin bu tavan yapmış egonla napcaz biz :D

50 bin kere soyledim ben narsistim yapıcak bişi yok . ego değil ayrıca bu kendine guven diyoruz egonun altı boştur biz baya doldurduk :D sukur .

napıcaksın soyle yap ben yemek yerken asla konusmam :D formul basit :Dtuyo da verdik

Sonay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hahahha koptummm hay anasını be ordada erkek ayrımı var göruyonmu size huriler bize hadımlar koptmm :D

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
hahahha koptummm hay anasını be ordada erkek ayrımı var göruyonmu size huriler bize hadımlar koptmm :D

hayır size değil genele hizmetkardır su sosyete din adamlarının kuranı kurcalayıp da huriden baska buldukları tek isim o olduğu için bi donem kadınlar bize nuri yokmu diyince sizede gılman var demişlerdi .. o bakımdan soyledim size bişi yok :D neyse arastırırsın :D illaki varda işte erkek lere hersey :D :D ben demiyorum he kuran diyor bana ne :D

Üst Alt