Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki Üyenin Hislerini Okuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozi

OziShop
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    160
Değilim valla değilim hala zorluyon -_- Cadılık var mıydı sende? yeni bi sms bildirimi geldi de :d

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Ozi Benide bil yaa çok merak ettim beni şimdi :D :D

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Niye dalga geçeyim yaa şimdi durduk yere :D

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Mutlu görünüyorsun ailevi sorunların var canın yanmış yanan yere sürecek melhemin yok bu sebeple mutlusun mutlu görünmek çözüm değildir olmadıktan sonra :) hemi hemi doğru mu

Kısmen doğru ama yol güzel :D beğendim yaa senle biz güzel işler yapabiliriz aslında süper fikir geldi aklıma benim bir anda :D :D

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Yaa sen işe evet de ben seni uçurayım :s95: :s95:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Bunalmış sıkılmış yeni bir şey olmadığı için canı sıkılan birisin sen. Yaşına rağmen daha yaşlı hissediyorsun sevilmek ilgi görmek istiyorsun hemi :d

sevilmek ve ilgi kısmı kalsın mümkünse böyle iyiyim. kendimi severim ben kimseye lüzum yok :)

dehşete düşmüş hissediyor

Ozi

OziShop
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    160

sevilmek ve ilgi kısmı kalsın mümkünse böyle iyiyim. kendimi severim ben kimseye lüzum yok :)

dehşete düşmüş hissediyor

Sevilmeden ilgi görmeden cennete ayak basmak,sokağa yalın ayak çıkıp asfaltta yürümekten farkı yok inan bana.Hayatta bir aksiyon bir risk olmadan o yolu yürüsende bitmeyecek.

Hafif dargınsın

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Sevilmeden ilgi görmeden cennete ayak basmak,sokağa yalın ayak çıkıp asfaltta yürümekten farkı yok inan bana.Hayatta bir aksiyon bir risk olmadan o yolu yürüsende bitmeyecek.

Hafif dargınsın
boşversene hepsi hikaye :) inan bana kendinden başka kimsenin hayrı yok sana. bakalım kim kime inanacak :)
insanlar konusunda şanssız olabilirim bu beni onlara karşı güvensiz yapmış olabilir ama bu şekilde aşırı mutluyum.

uçmaya hazır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt