• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üstteki üyeye fal bakma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuLia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fazla zayıf, fazla disiplinsiz ve hayat için fazla tecrübesizsin.
Kendi kurallarını olmalı, net hedeflerin ve bu hedeflerin için güçlü bir inancın.
Zaman zaman umarsız olmayı bilmelisin. Gördüğün, yaşadığın herşeyden pes etmek yerine biraz daha istikrarlı davranıp, konuyu farklı boyutlara taşıyarak güç kazanabilirsin.
Etrafında yeni birileri yok ve görmüyorum da. Ya aşıksın ya da olmak istiyorsun lakin bu sende olsuğu kadar kalacak, ileriye hiç gidemeyecek, kendine başka alternatif yollar bulacaksın. Çocuk ile alakalı olabilir.

At var burda kız bak görüyor musun? Yelesi upuzun bak bak. At murat demek. Üstünde de sanki biri var. Esmer, uzun yakışıklı. Yaldır yaldır geliyor. Kısmet bu kısmet :s15:

Bir kısmetin var uzak bir yerden haber alacaksın sevineceksin geçtiğin günlerde biraz kafan karışmış yaşadığın olaylara canını sıkmışsın feraha çıkacaksın geçecek.

3 vakte kadar uzak diyarlara doğru bir ruhani yolculuğa çıkacaksın.. aklındaki soru işaretinin cevabı bu yolculukta gizli.. pes etme ve devam et..beklediğin cevabı bulacaksın..

Bir yerden bir haber bekliyorsun sabret üç vakte kadar gelecek:)

biraz vadesi olan ama gitgide mutlu sona yaklaştığın bi yol var önünde.. bi yerde ayrıma düşeceksin ve önüne çıkan 2 seçenekten birini tercih etmen gerekecek, çok kararsız kalacaksın ama eğer mantıklı davranır ve de duygularını da azcık işin içine katarsan seni güzel bi hayata sürükleyecek..

Duygusal düşünceler içerisinde kendini kaybolmuş hissedebilirsin,Çok çalışkan ve aktif yapınla hall edemeyeceğin hiçbirşey yok, kendini dinlemekten biraz olsun kurtulabilirsen daha rahat edeceğini düşünüyorum..:)

Uzakta bir yerde iş görünüyor. Yeni ekmek kapın orası olacak. Çok çalışacak çok yorulacak ama aldığın asgari ücrete değecek :D

İş dünyasının aranan ismi olduğun aşikar, gelen teklifleri değerlendirip yurt dışı tatili yapmak istiyorsun, güzel günler seni bekliyor??

Yakında beklemediğin bir zaman da kapın çalacak. Kapıyı hemen aç. Karşında yaşlı kambur bir teyze göreceksin. Onu içeri buyur et ve çay demle o sana güzel yemek yapmanın sırlarını verecek :D

Güzel dostluklar biriktirip sandığa kilitleyeceksin,kurumuş çiçek görünüyor suya ihtiyaçları var??

Bunu bana akşam da hatırlatır mısın evde ki çiçekleri sulamayı hep unutuyorum :D

Bişey gözükmüyor kısmetin felan kapalı hep :D

Geri