• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Üstteki üyeyi forumun neyi olarak görüyorsunuz?

kesinlikle !

sakin tavri iyi niyetli kendi halinde takilan formun @Anduril 'i

Mutsuz ve kırgın olsanda kimseyi yormayan, eğlenceli ve enerjik insanı?

Herseyi akışına birakan hayata iyi yönleriyle bakan neseli sevecen insani

GonlunuN guzelliyle pozitif olusuyla mükemmel anlayışıyla bidenedir arkadasim benim ❤❤

İnce ruhlusu .???

Kendine has yorumların var ve kimi insana göre enteresan şaşırtıcı olabiliyor yani körü bir anlam yok şu şekilde düzeltebiliriz;kendine has üslubu ile yorum yapar ?

Yoo hiç kötü düşünmedim zaten :a-(63):
Ben de şeyi düzelteyim madem alınganlık yapıp sormadım merak ettiğimden sordum hem enteresan yorumlar yapıyor olmak hoşuma gider aksine :a-(29):

Üslubum biraz farklı ben de bunu zaman zaman farkediyorum :D Yazdıklarım kadar yazmadıklarım da var. :a-(232): Üsluptan kaynaklı yanlış anlaşılır falan diye yazdıklarımı değiştiriyorum, cümlelerimi traşlıyorum ama yine de bu kadar oluyor sanırsam :a-(143):

Forumda hakkında hiçbişey bilmediğim ama kafamda tasarladığım

kadarıyla hafif kilolu ve biraz da üzgünü olarak görüyorum.

Böyle bir ilk izlenim bırakmış olmak işte bu beni gerçekten üzer :a-(73):
Neyseki tez toparlarız :a-(83):
Karizmayı da toparlamak lazım MonteKristo olarak biraz çıkalım şu sahalara :a-(231):

Yoo hiç kötü düşünmedim zaten :a-(63):
Ben de şeyi düzelteyim madem alınganlık yapıp sormadım merak ettiğimden sordum hem enteresan yorumlar yapıyor olmak hoşuma gider aksine :a-(29):

Üslubum biraz farklı ben de bunu zaman zaman farkediyorum :D Yazdıklarım kadar yazmadıklarım da var. :a-(232): Üsluptan kaynaklı yanlış anlaşılır falan diye yazdıklarımı değiştiriyorum, cümlelerimi traşlıyorum ama yine de bu kadar oluyor sanırsam :a-(143):

Böyle bir ilk izlenim bırakmış olmak işte bu beni gerçekten üzer :a-(73):
Neyseki tez toparlarız :a-(83):
Karizmayı da toparlamak lazım MonteKristo olarak biraz çıkalım şu sahalara :a-(231):
O konuda için rahat etsin olmadı biz yeni mahsul mesaj haline çeviririz??

Kötü bir izlenim bırakmadın zaten @MonteKristo ... Yazdııklarımdan öyle bir hissiyats kapıldıysan ben üzülürüm.. kendimi yanlış ifade ettim sanırım...
sen iyi, vicdanlı ve eğlenceli bir insansın belli ??

Son düzenleme:
Kötü bir izlenim bırakmadın zaten @MonteKristo ... Yazdııklarımdan öyle bir hissiyats kapıldıysan ben üzülürüm.. kendimi yanlış ifade ettim sanırım...
sen iyi, vicdanlı ve eğlenceli bir insansın belli ??

Teşekkürler :) iyi ve vicdanlı kısmı soru işareti ama eğlenceli bir insan olabilirim o da istersem :a-(175):

Oyuna dönüyorum artık uyarı yemeden önce :a-(138):
Üstteki üye forumun çok nazik bir üyesi :a-(101):

Montisi formun tatli sevecen guzel insani ❤❤

Geri