Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Enteresan yorumcusu??
Kendine has yorumların var ve kimi insana göre enteresan şaşırtıcı olabiliyor yani körü bir anlam yok şu şekilde düzeltebiliriz;kendine has üslubu ile yorum yapar ?
Kendine has yorumların var ve kimi insana göre enteresan şaşırtıcı olabiliyor yani körü bir anlam yok şu şekilde düzeltebiliriz;kendine has üslubu ile yorum yapar ?
Forumda hakkında hiçbişey bilmediğim ama kafamda tasarladığım
kadarıyla hafif kilolu ve biraz da üzgünü olarak görüyorum.
O konuda için rahat etsin olmadı biz yeni mahsul mesaj haline çeviririz??Yoo hiç kötü düşünmedim zaten
Ben de şeyi düzelteyim madem alınganlık yapıp sormadım merak ettiğimden sordum hem enteresan yorumlar yapıyor olmak hoşuma gider aksine
Üslubum biraz farklı ben de bunu zaman zaman farkediyorumYazdıklarım kadar yazmadıklarım da var.
Üsluptan kaynaklı yanlış anlaşılır falan diye yazdıklarımı değiştiriyorum, cümlelerimi traşlıyorum ama yine de bu kadar oluyor sanırsam
Böyle bir ilk izlenim bırakmış olmak işte bu beni gerçekten üzer
Neyseki tez toparlarız
Karizmayı da toparlamak lazım MonteKristo olarak biraz çıkalım şu sahalara![]()
Kötü bir izlenim bırakmadın zaten @MonteKristo ... Yazdııklarımdan öyle bir hissiyats kapıldıysan ben üzülürüm.. kendimi yanlış ifade ettim sanırım...
sen iyi, vicdanlı ve eğlenceli bir insansın belli ??