• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Valorant

TheMask

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
16 Kas 2020
Konular
2
Mesajlar
3
MFC Puanı
40
Valorant nedir?
Riot Games tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. Riot Games'in bu tarzda geliştirdiği ilk oyundur. Oyun ilk olarak Ekim 2019'da Project A kod adıyla duyuruldu. Microsoft Windows için 2020 yazında piyasaya sürülmesi beklenmektedir ve 7 Nisan 2020'de kapalı beta olarak yayınlandı.Riot Games 23 Mayıs 2020'de yaptığı açıklamada oyunun kapalı beta hali 28 Mayıs'ta sona ermiştir ve oyunun tam sürümü 2 Haziran tarihinde oynamaya başlanmıştır.

valorant1.jpg
Oynanış
Beş kişilik iki takım birbirlerine karşı oynar, oyuncular benzersiz yeteneklere sahip "ajanlar" rolünü üstlenir ve yeteneklerini ve silahlarını satın almak için bir ekonomi sistemi kullanırlar. Silahlar klasik birinci şahıs nişancı oyunlarındaki gibi kullanılırken, yetenekler Q, E, C ve X tuşlarıyla kullanılmaktadır. Ana oyun modunda, hücum eden takımın Spike adlı bir siteye dikmeleri gereken bir bombası vardır. Eğer hücum eden takım bombayı başarıyla korursa ve bomba patlarsa, bir puan alırlar. Eğer savunma takımı bombayı başarılı bir şekilde etkisiz hale getirirse veya 100 saniyelik tur zamanlayıcının süresi dolarsa, savunma takımı bir puan alır. Rakip takım üyelerinin tümünün ortadan kaldırılması da yuvarlak kazanır. En iyi 25 raund kazanan ilk takım maçı kazanır.

Benzerleri veya ilham kaynağı
Valorant, Valve'nin Counter-Strike: Global Offensive oyununa kıyasla benzemektedir. Oyun (Spike olarak da bilinir), bomba yerleştirmeye çalışan takım karşısında bombayı imha etmeye çalışan takım arasındaki rekabeti esas almaktadır. Ayrıca Blizzard'ın Overwatch adlı oyununa ve Respawn Entertainment'ın Apex Legends adlı oyunlarına benzetilmektedir.

**OYUNUN RESMİ SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN.**
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Herkese saygim var ama bana biraz çoluk çocuk oyunu gibi geldi.
 

Orçun

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
30 Kas 2020
Konular
9
Mesajlar
452
MFC Puanı
4,880
baya bi dünya çapında sükse yaptı bu oyun ama oynamadım. sci-fi fps sevmiyorum. :)
 

RebeLLiouS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Tem 2013
Konular
4,783
Mesajlar
25,880
MFC Puanı
17,280
haLf Life bile bundan 1000 kat daha iyi :D

Stream'cıların oynadığı en saçma oyun =)
 
Üst