Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

vBSeo out, DBSeo In!

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Merhaba sevgili megaforum kullanıcıları,

Başlığa baktığınız zaman az çok içeriğin ne olduğunu anlamışsınızdır diye düşünüyorum : )

Şimdi sevgili arkadaşlar web ile ilgili olup vBulletin sistemini az çok bilen biri şuan forumun kullanmış olduğu vBSeo'nun iflas edip kapandığını biliyordur.

Demem o ki şuan kullanmakta olduğumuz Seo Eklentisi olan vBSeo artık güncellenemeyeceği ve gelecekte bir çok problem yaratacığını hepinizin bilmesini isterim. İşte bu yüzden vBSeo alternatifi olarak çıkan DBSeo'ya olan ilgi her geçen zaman daha fazla olmaktadir.

DBSeo yani Dragon Byte Seo eklentisi ünlü DragonByte Technologies Limited Şirketine ait bir eklentidir ki bu şirketin bir çok özel ve ücretsiz eklentisi vardır. Ve yine Kullanıcı etiketleme, seslenme (@Pisadam şeklinde) diye bilinen eklenti bu şirkete ait bir eklentidir.
→ Hem özel, hem ücretsiz eklentilerini bu linkten görüp inceleyebilirsiniz.

DBSeo'nun çıktığı ilk zamanlarda beta aşamasındayken Türkiye'de adı çok fazla kişi tarafından bilinmezken X foruma kurup 3 ay boyunca test etmiştim. Test ettiğim zamanlarda beta olmasından dolayı çok fazla eksikleri vardı fakat daha o zaman vBSeo'dan daha iyi bir eklenti olabileceğini göstermişti bizlere en azından ben kendi testlerimde bunu görmüştüm. Ve ondan sonra kararlı sürümü beklemeye başladım.

Son olarak 3 Ağustosta v2.0.14 sürümü yayınlanmış. Hemen hemen her hafta güncelleme getiriyorlar ve her güncellemede çok daha iyi bir Seo aracı olma yolunda ilerliyor.

Hem vBSeo hemde DBSeo kullanan biri olarak tüm forum severlere vBSeo alternatifi olarak kesinlikle DBSeo'ya geçmelerini tavsiye ediyorum.

Velhasil kelam Megaforum.com'da bundan böyle artık vBSeo devri bitmiştir, bundan böyle Megaforum.com'da hep yenilik yenilik yenilik olacaktır!

DBSeo'ya geçiş sürecinde forumda ara ara aksamalar olabilir, kesintilerden dolayı tüm kullanıcılardan özür diler daha iyi bir forum deneyimi için sabırlı olmalarını rica ediyorum.

vBSeo'dan DBSeo'ya geçiş 12.08.2015 Çarşamba Saat 01:01'de başlayacaktır.

Tüm Megaforum.com Kullanıcılarına Önemle Duyurulur.

Pisadam,
System Support Manager

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
hep yenilik kısmını çok sevdim ınş iyi olur bekliyoruz:) biz yeniliklere açık bi mf ailesiyiz şimdiden kolay gelsin diyem bari Pisadam :)

Nokta

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    10
açıklaman iyi olmuş Pisadam çünkü Vbulletin'i bilmiyipde biliyormuş gibi yapanlar çok olduğu için , senin bilgilendirmen sayesinde ,DB SEO'yuda öğrenmiş oldular :) emeğine sağlık. Bu arada aklımda bende geçebilirim ;) cok övdün vardır bir bildiğin ;)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
açıklaman iyi olmuş Pisadam çünkü Vbulletin'i bilmiyipde biliyormuş gibi yapanlar çok olduğu için , senin bilgilendirmen sayesinde ,DB SEO'yuda öğrenmiş oldular :) emeğine sağlık. Bu arada aklımda bende geçebilirim ;) cok övdün vardır bir bildiğin ;)

Kesinlikle geç öneririm. Şuan bende lisansli olani mevcut bir kac ay önce aldim lisansini.

Şöyle birşey daha gördüm vbseo kaldirip dbseo kuranlar alexada hizli dusus yasiyor bizzat kendimde denedim. Şuanki alexa değerlerine bak birde dbseo kurduktan bir hafta sonraki degere bak farki anlayacaksin. Kafama bu sirket alexaya para mi verdi acaba diye bir soru gelmiyor degil her ne kadar sacma gozuksede maalesef durum bu.

Nokta

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    10
yapıcam bişeylerde, ekranımın kenarı kırık ekranı kullanamıyorum, yoksa var bir iki projem;) hayata geçirmeye çalıştığım. bakalım;)

rumpelstiltskin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Ne olduğunu bilmeden herkes yenilikten bahsetmiş bende öyle yapayım bari.. Çok sevindim ilerleyelim tabi DBSeo ya geçmemiz güzel olmuş kesinlikle jhgfdsdfghjkl

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Ne olduğunu bilmeden herkes yenilikten bahsetmiş bende öyle yapayım bari.. Çok sevindim ilerleyelim tabi DBSeo ya geçmemiz güzel olmuş kesinlikle jhgfdsdfghjkl

Cok guldum bu posta, Allah senide guldugum kadar guldursun. Ne oldugu zaten makale icerisinde yaziyor. Bahsedilen yenilik bir SEO araci yani bir sitenin olmazsa olmazlarindan.

rumpelstiltskin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Cok guldum bu posta, Allah senide guldugum kadar guldursun. Ne oldugu zaten makale icerisinde yaziyor. Bahsedilen yenilik bir SEO araci yani bir sitenin olmazsa olmazlarindan.

Sağolasın :D Şahsım adına sitelerle ilgili teknik bir bilgim yok dolayısıyla ben anlayamadım anlattıklarını. Eminim ki iyi bir şeydir, ben ironi yapayım istedim :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Arkadaşlar DBSEO'ya geçişimiz yapıldı bir kaç ayardan sonra tamamen bitecek şuan sorun yaşayan var mı?

Hız olarak nasil forum? Bir sorun yaşayan olursa lütfen konu altından yaşadığı problemi yazmasını rica ediyorum.

Alcatraz, aLew, belkız, Berkay, Beste, calculator, demiurgos, DeStina, Ela, Euphoria, faSt, Fearless, HeavenLy, ipsiz_ucurtma, KatiL, KokteyL, KraL, Kuzey, LaiLa, LeGoLaS, Lokomotif, mArLon, Matilda, Mayra, Mehmet, Melin, Mirzam, Naughty_87, NhR, penta, Pentagram, PoiSonGirL, Rainbow, Raw, RebeLLiouS, rumpelstiltskin, Saydek, Sefa, Serdar, Silya

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,935
Şuan Gayet İyi..Her Hangi Bir Sorun Yaşadıgımı SöyLeyemem..Emeğe Saygı..

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,935
Pardon DüzeLtiyorum..BEĞEN - butuno Aktif Konumda Değil..İlgilenirseniz Sevinirim..

Üst Alt