• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Verilen 3 Kelimeyi Cümle İçinde Kullan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müdürün saçma takıntılarını bir paylaşımda izledim..

Gök-hoşlantı-sembol

Karanlik göklerdeki parlayan yildizlar senin sembolun sanki , hoslaniyorum senden , ULAAN: ))

biraz sert gidelim ; ))

KARANLIK - umut - sigara

Karanlığa dalarak umutla yaktım bir sigara .

Sen , ben , biz

Gecenin içinde sen yıldızlar kadar parlak ve bu halin içimdeki siyah melankolik hali şeffafaştırıyor.

Hatirla-saydam-gizem

hatırla !! o ince ve saydam duvarlar arasında bulduğumuz gizemi.. ve Unutma !! ben unutmuyorum.. unutamıyorum..

dökmek // hüzün // kalp

Senin olmadığın her anımda yaşlar dökülür gözümden, bi hüzün sarar içimi ,kalbim sıkışır nefes alamam...

Moral-fazla-aşk

Fazla ask moral birakmaz, insana kafayi yedirtir ; ))

manyak ,OT , Hapsirmak ; ) ( en mantiksiz bir cümle olur sanirim )

Seni tanıdığım günden beri manyak.oldum.aşkından ,ot gibi yeşerdin her gün içimde nedense hakşırmak geldi içimden;)

iz gamze,yağmur

Gamzelere giderken ,yağan yağmurdan dolayı, yerdeki izleri kaybettim ve telefondan gps ile gitmeye kara verdim.

Mualla,Muhallebi,Muhakkak

yağmur çiselerken gamzelerinin üzerine, senin bana bıraktığın izleri düşünüyorum...

gergin, bardak, telefon

Gamzelere giderken ,yağan yağmurdan dolayı, yerdeki izleri kaybettim ve telefondan gps ile gitmeye kara verdim.

Mualla,Muhallebi,Muhakkak

mualla dan eşsiz muhallebi tarifleri :giggle: bu lezzeti muhakkak denemelisiniz :giggle:

yağmur çiselerken gamzelerinin üzerine, senin bana bıraktığın izleri düşünüyorum...

gergin, bardak, telefon

bu gün gergin hissediyordu hışımla telefonu kapattı ve bir bardak su içmek için mutfağa yöneldi..

ezberbozan // ufuk // kayıpşehir

Derinden bir ses geliyordu,bu ezberleri bozan ses bana kayıpşehri hatırlattı ve ufuklara bakarak yoluma devam ettim

Sinir,Televizyon,Garip

Geri