• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Verilen 3 Kelimeyi Cümle İçinde Kullan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Televizyonda garip bir film beni sinir etti.

Dergi,kitaplık,teknoloji

Teknoloji dergilerini kitaplık'da saklamak biraz garip oluyor.

Çay,Mitoloji,Uzaktankumanda

kıraathanede çay içerek mitoloji tartışmak bu ülkede neredeyse imkansız. gerçi ekmek teknesinde bu oluyordu ama o da sadece dizi maalesef...

çilingir, ceviz, cüzdan

çilingir kapıyı açtığında ilk gördüğüm manzara cevizin yanında duran unuttuğum cüzdanımdı.

uruguay, veri merkezi, popo

ceviz yeyin. o zaman ne çilingire ihtiyaç duyarsınız ne cüzdanınızdan para çıkar hocam ;)

urugaydaki veri merkezinde çalışan herifler akşama kadar popolarının üzerinde mesai bitmesini bekliyo. az çalışın çalışın. sonna geri kalıyosunuz dünyadan.

insta, hain, adliye

hain bir pusuda ölen adamın adliyede davası görülürken, instada insanların like larına bakmalarına çok duygusuz değil mi?

kalekim, söğüt, heyecan

Son düzenleme:
Ziyan olmuş yaşamımda sevgini hissetmeye ihtiyacım var desem...
Topoğraf, gaz, krem

bunu iyilik tozuna yaz admin. çıkarken o ödücek kaçmassa.

gece uyutmayan sivrisinekleri gırtlaklarken gözlerine tebessüm dolu hislerle bakmak çok hoş idi.

bisiklet, park yolu, 112 .d

çok aradınız mı kelimeleri acaba:)

112 çağırdım ama park yolunu bisiklet kapatmış, sokaga giriş yapamadı filan. :oops:

koşul, mayın, serseri

Uzaktaki bir kalp cesaretlendiği zaman onun önüne hiçbir şey geçemez.

Kaktüs-Aşk-Palyaço

çok aradınız mı kelimeleri acaba:)

112 çağırdım ama park yolunu bisiklet kapatmış, sokaga giriş yapamadı filan. :oops:

koşul, mayın, serseri
hayır çok aramadım. açıkçası hayal gücümüzü biraz zorlarsak birçok hikaye çıkardı. sizinki de fena olmamış.

iyi oyunlar dilerim.

Geri