• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Virginia Woolf , intihar mektubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkWoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DarkWoman

Emektar Üye
Forum Yaşı
6 Yıl 6 Ay
image

image

Virginia Woolf, 79 sene önce bugün, ceplerine taşlar doldurup kendini Ouse Nehri'ne bırakarak intihar etti!

İntihar mektubundan: “Tekrar çıldırıyor olduğumdan emin hissediyorum. O berbat zamanların birini daha atlatamayacağımızı hissediyorum.”

İntiharın paranormal olaylardan tek farkı gözle görülebilmesi bence :S

Kendisi hakkında bilgim yok ama son sözleri aşkını, rahatsızlığını, fedakarlığını, kurtuluş isteğini çok iyi özetlemiş.

En kisa zaman da hayatini arastirmak istiyorum *

image

image

Virginia Woolf, 79 sene önce bugün, ceplerine taşlar doldurup kendini Ouse Nehri'ne bırakarak intihar etti!

İntihar mektubundan: “Tekrar çıldırıyor olduğumdan emin hissediyorum. O berbat zamanların birini daha atlatamayacağımızı hissediyorum.”

salı
en sevdiğim,
yine delirecekmişim; bu korkunç günleri atlatamayacakmışız gibi hissediyorum. ve sanki giden zamanı geri çeviremeyeceğim. sesler duymaya başlıyorum ve konsantre olamıyorum. bu yüzden yapmam gereken şeyi yapıyorum. bana verebileceğin en büyük mutluluğu verdin. kimsenin yapamayacağı şeyleri yaptın. iki insanın birlikte daha mutlu olabileceğini sanmıyorum. ben artık savaşamayacağım. biliyorum, senin hayatını mahvediyorum, bensiz daha mutlu olacaksın. görüyorsun bu mektubu bile doğru düzgün yazamıyorum. okuyamıyorum. hayatımdaki bütün mutluluğu sana borçlu olduğumu söylemek isterim. bana karşı inanılmaz sabırlısın ve iyisin. Şunu söylemek istiyorum -aslında bunu herkes biliyor- eğer biri beni bu durumdan kurtarabilecek olsa bu sen olurdun. her şey beni terk edip gitti ama senin iyiliğin hep benimle kaldı. artık senin hayatını mahvetmeyeceğim. kimse, seninle mutlu olduğumuz kadar mutlu olamazdı.
v.”

Geri