• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Volkan takımı ipten aldı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Volkan'ın, 32'de A.İlhan'a hareketine hakem Çakır penaltı çaldı. Tecrübeli kaleci önce itiraz etti, sonra da Deniz'in vuruşunu şık bir hareketle kurtardı

F.Bahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, ilk yarıda hem penaltı yaptı, hem de kurtardı. Volkan'ın, karşılaşmanın 32. dakikasında Çaykur Rizesporlu Ahmet İlhan'a ceza alanında yaptığı hareket sonrası hakem Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Bu karar sonrası Volkan, uzun süre Çakır'a itirazda bulundu, hatta bir ara yere çöküp pozisyonun anlatmaya çalıştı.

3 mutlak pozisyonu da çeldi
Topun başına geçen Çaykur Rizesporlu futbolcu Deniz Kadah'ın vuruşunu şık hareketle çelen, pozisyonun devamında Kweuke'nin vuruşunu önleyen Volkan, takımını mutlak bir gol yemekten kurtardı, daha sonra gökyüzünü göstererek, "Yukarıda Allah var" diyerek Çakır'a tepkisini dile getirdi. Kjaer'in kendi kalesine yolladığı topta ise yapabileceği hiçbir şey yoktu. Bu arada Volkan, maçta 3 mutlak golü kurtardı.

Penaltıdan yemiyor
Volkan, en son 2013- 14 sezonunun 11. haftasında Galatasaray maçında Melo'nun penaltısını çıkarmıştı. Son 3 sezonda F.Bahçe aleyhine verilen 8 penaltının 5'i gol olmadı.
 
Üst