• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Volkan'a nazar değdi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Volkan'a nazar değdi
Volkan Demirel, "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Yaşantımızın çoğu Samandıra'da geçiyor. Bunun karşılığını inşalah göreceğiz" dedi

Sarı-lacivertli takımın emektar file bekçisi Volkan Demirel, şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takmak için futbolcular olarak çok büyük gayret gösterdiklerini kaydetti. Tecrübeli kaleci, "Bizim hayatımız Fenerbahçe. Büyük bir birliktelik ve dayanışma içinde çalışıyoruz. Yaşantımızın çoğu Samandıra'da geçiyor. Bunun karşılığının inşallah göreceğiz" dedi.

HİÇBİR GÜÇ DURDURAMAZ
Kendilerini sarı-lacivertli renklere adadıklarını, taraftarın ve camianın mutluluğu için bütün güçleriyle savaştıklarını sözlerine ekleyen Volkan, "Bu zorlu yolda hiçbir güç bizi durduramaz. İnanmışlığın önünde zaten ne durabilir ki. Oynadığımız futbolu herkes görüyor işte. Şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

VOLKAN'A NAZAR DEĞDİ
Sarı-lacivertli futbolcular, grip olduğu için idmanlara çıkamayan Volkan Demirel'e nazar değdiğini söylerlerken, espriyi ise muzipliği ile tanınan Bekir İrtegün patlattı. Bekir, "Burak'ın aşırtmasını auta atan sihirli güçler, bu kez de Volkan'ı hedef aldı" diyerek herkesi güldürdü.
 
Üst