• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WhatsApp, Android Beta Uygulamasına Hareketli Çıkartmalar Getirdi ve Hemen Kaldırdı

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
WhatsApp, Android Beta Uygulamasına Hareketli Çıkartmalar Getirdi ve Hemen Kaldırdı


WhatsApp, iki gün önce yayınladığı 2.20.194.7 kodlu Android beta sürümle yeni bir özelliği daha test etmeye başladı. Ancak çıkartmaları çok daha kullanışlı hale getirecek bu özellik, 2.20.194.9 kodlu Android beta sürümünde ortadan kayboldu.

WhatsApp geliştiricileri, iki gün önce WhatsApp'ın Android beta sürümünü "2.20.194.7"ye yükseltti. Bu güncelleme, uygulamaya önemli yenilikler kazandırmadı ancak bazı kullanıcıların severek kullandıkları bir özelliği yeniledi.

WhatsApp'taki çıkartmalar özelliği, kullanıcılara emojilerden daha büyük ve özelleştirilebilir hazır görseller sunuyor. Ancak geliştirici ekip, bugüne kadar çıkartmalarla ilgili fazla yenilik sunmadı. Çıkartmalar, dinamik bir yapıda değillerdi ve WhatsApp'ın fazla geniş bir çıkartma galerisi de yoktu. 2.20.194.7 kodlu beta sürüm ise WhatsApp beta uygulamasına hareketli çıkartmalar getirdi.


WhatsApp'taki hareketli çıkartmalar böyle görünüyor


Hareketli çıkartmalar özelliğinde paylaştığınız çıkartmalar, düşük dosya boyutlu olması açısından son derece basit animasyonlara ve düşük çözünürlüğe sahip. Bununla birlikte statik çıkartmalara göre çok daha kullanışlı ve eğlenceli bir deneyim vadediyor.

WhatsApp'ın 2.20.194.7 kodlu beta sürümünde ortaya çıkan hareketli çıkartmalar, hemen sonra yayınlanan 2.20.194.9 kodlu beta sürümde ise ortadan kayboldu. Geliştirici ekibin neden böyle bir şey yaptığı şu an için bilinmiyor. Yine de en olası ihtimal, hareketli çıkartmalar özelliğinin şu an için test edilmeye dahi hazır olmaması.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Whatsapp harekete uyum sağlayamadı.))))
ortama uymamış demek ki.))
 

Charismax

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
1 Tem 2020
Konular
3
Mesajlar
173
MFC Puanı
1,990
facebook whatsapı aldıktan sonra geçen söylentilerde takip ediliyoruz haberi çıktı.. hiç sevmem kuşkuyu telegrama geçtim ufaktam biraz daha iyi sanki .. iletişim için numara vermene gerek kalmıyor
 
Üst