• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
whatsapp-bilgisayar-kullanmak.jpg


Son zamanlarda en çok kullanılan mobil uygulamaların başında devrim niteliğindeki Whatsapp yer alıyor.Özellikle Facebook’un satın alma olayından sonra neredeyse heryerde bu konuşuldu diyebiliriz.Facebook satın almasından sonra ise farklı özellikleriyle karşımıza gelen bu güzel uygulamayı artık bilgisayarınızda da kullanabiliyorsunuz.Sadece birkaç tıklama ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı kurabilir ve tüm arkadaşlarınızla bilgisayar üzerinden yazışmaya başlayabilirsiniz.
Peki bilgisayar üzerinden whatsapp uygulaması nasıl kullanılır onu görelim…
İlk olarak şunu söyleyelim.bu uygulama şu anda sadece Google Chorome üzerinden açılmaktadır.Yani farklı bir tarayıcı üzerinden denerseniz başarılı olamayacaksınız yani açamayacaksınız….
Telefonunuz üzerinden kurulu Whatsapp programını açınız.Daha sonra ise seçenekler bölümünden Whatsapp Web bölümüne giriş yapınız.

web-whatsapp-bilgisayardan-acmak.jpg


Bilgisayar üzerinden Google Chrome tarayıcınızı açını ve we.whatsapp.com adresine giriş yapınız.



Burada Whatsapp adresinde karşınıza bir barkod çıkacaktır.Telefonunuz ile bu barkodu okutmanız gerekiyor.bu okutma işleminden sonra bilgisayar ve akıllı telefonunuz arasında bağlantı işlemi tamamlanmış olacaktır.

bilgisayardan-web-whatsapp-kullanmak.jpg


bu okutma işleminden sonra bilgisayarınızdan whatsapp yazımalarınıza bağlayabilirsiniz.Yani telefonunuzun sesini kısınız ve işiniz yoğunsa telefona bakmaya gerek kalmadan yazışmalarınıza devam edebilirsiniz.
 
Üst