• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Win7/8.1/10 İşletim Sistemlerinde Renkli Klasörler Kullanın : Folder Painter v1.3

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
Forum Yaşı
6 Yıl
Açıklama:

Hepimiz bilgisayarımızın iyi organize olmasını istiyoruz, çünkü ihtiyacınız olduğunda dosya ve klasörlerinize erişmek daha kolay olacağı için. Dosyalarınızı düzenlemek dışında farklı türler için ayrı klasörler kullanarak, klasörün kendisini de özelleştirebilirsiniz. Çoğumuzun sık sık karşılaştığımız ilgili konulardan biri, ihtiyaç duyduğumuz klasörü itiyaç anında görünmemiz, çünkü hepsi aynı görünüyor. Daha sonra adını aramaya ya da daha yakından bakmak için başvururuz. Bu, Windows Gezgini'ndeki klasörlere farklı renkler ekleyebilirsek dikkate alınabilir. Farklı klasörlere farklı bir renk atayabilirseniz, bir dahaki sefere erişmek daha kolay olur. Sonuçta, bir klasörü bir renge sahip bir klasörün tanınması, klasörün adlarından geçmekten çok daha kolay olurdu.

Windows 10, klasör renklerini özelleştirmeniz için herhangi bir seçeneğe sahip değildir. FolderPainter, Windows Gezgini klasörünüzü renklendirmenizi ve varsayılan sarı renkten değiştirmenizi sağlayan bir ücretsizdir. Bu uygulamayı kullanarak, sık sık erişilen klasörlerinize herhangi bir renk atayabilirsiniz Örneğin, finansal klasörünüz yeşil (para gibi) ve görevlerinizin kırmızı olabilir (belki de acil olabilir?). Bundan sonra, en sevdiğiniz klasöre erişmek için artık gözlerinizi birçok klasörde çalıştırmanız gerekmez. Farklı bir renge sahip olmak, klasörün öne çıkmasını sağlar, böylece hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :

1618941808626.png
1618941829694.png

Desteklenen Diller:

İngilizce, Türkçe, Almanca, Fransızca, Slovence, Lehçe, Rusça, Farsça, Japonca, Macarca, Korece, Yunanca, İtalyanca, İbranice, Portekizce, Arapça, İspanyolca, Basitleştirilmiş, Çince Geleneksel, Ukrayna, Hollandaca, Danca, Çekçe, Çekçe , Português (Brasil), Romence

Desteklenen İşletim Sistemleri:

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

İndirme:

Kod:
https://www.sordum.org/files/download/folder-painter/FolderPainter.zip

Videosu:

Geri