merhaba arkadaşlar şuan windows 7 kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar lubuntu kullanmıştım lubuntuda masaüstündeki simgeleri sağa yada sola getirip sağ tıkladığımızda bulunduğu yere sabitle diyince orada kalıyordu windowsta hep solda otomatik düzenle seçeneği ile kullanmak istiyorum.Lubuntudaki gibi bir çözüm varmı acaba ? Fences diye program buldum ama tam istediğim şey değil ve ücretli yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle Merhabalar Sana Ve Herkes'e
Tam da aradığın yazılım budur.Free Lisans kapsamında , lisanslama sorunu olmadan kullanabilirsin.
Yazılımın Türkçe Çevirsi benden gelsin ....
DesktopOK 1.34
Simgelerin konumlarını kaydedin ve geri yükleyin.
DesktopOK, ekran çözünürlüğünü sık sık değiştirmek zorunda kalan kullanıcılar için küçük ama etkili bir çözümdür.
Özellikler:
Her ekran çözünürlüğü için en sevdiğiniz simge konumlarını kaydedin.
Her kullanıcının kendi düzenlemesi olabilir.
Kolay erişim için tepsi alanını en aza indirir.
Windows başlangıçta başlatlatılabilir.
DesktopOK'un kurulması gerekmez ve masaüstünden kolayca
yürütülebilir ve küçük bir usb çubuğuna veya başka bir bellek cihazına taşınabilir.
Kaydet
Simgenin / simgenin düzeninin konumunu masaüstünden kaydedin.
Sil
Vurgulanan simge düzenini siler.
Geri
yükleme Simgenin / simgenin düzeninin konumunu kaydedilen düzenden
geri yükleme.
To-Tray
(Masaüstü
Tepsisi) DesktopOK penceresinin görev çubuğunda bir simge olarak kullanılabilir olmasını istiyorsanız, sol fare düğmesini To-Tray sembolüne tıklayın. DesktopOK'un tepsi simgesinin üzerinde farenin sol tuşuyla tıkladığınızda pencere yeniden belirecektir! Sağ fare tuşuyla tıklayın ve simge düzenini hızlı bir şekilde kaydedebilir veya geri yükleyebilirsiniz.
Portabel
DesktopOK.ini dosyasını aynı dizinde oluşturun veya kopyalayın, DesktopOK ayarları kaydetmek için bunu kullanır.