• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

xwerswoodx

xwerswoodx

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl
İsim: Hamit
Soyisim: Devecioğlu
Önceden bulunduğu IRC sunucuları: mIRCIndir.Com - mIRCTurk.com -Geveze.Org - Sohbet.Net - Soyle.Net - Geveze.net - Kadinca.in - onlinegamesnet.net - crypthon.org - Chat.com.tr - ChatAlem.com - TekSohbet.Net - Gelsene.net - Chat.gen.tr
O sunuculardaki vasıfları: Oper/Helper/HelpSop/Coder/Web/Forum/Telnet/Admin/DJ/User
Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa): Sohbet.Net
O sunuculardaki vasıfları: Helper
Kendisi hakkında söylemek istedikleri: Beni bilen bilir, bilmeyende zamanla tanır. Yetkinin bir önemi yok, önemli olan arkadaşlık, dostluk.

evet ben biliyorum bak kısa sürede olsa benim tuhaf ve ayrıntılı sorularımı bıkmadan cevaplayan adam :D yakında ölürse benim soru bombardımanından olur haberiniz olsun .Gerçi kendiside bana 1 buçuk saatlik yaklaşık 40 sorulu bir sınav yapmıştı unutmadım unutturmıcam xwerswoodx :D

evet ben biliyorum bak kısa sürede olsa benim tuhaf ve ayrıntılı sorularımı bıkmadan cevaplayan adam :D yakında ölürse benim soru bombardımanından olur haberiniz olsun .Gerçi kendiside bana 1 buçuk saatlik yaklaşık 40 sorulu bir sınav yapmıştı unutmadım unutturmıcam xwerswoodx :D

iLLya haha 1,5 saatlik sınavcık yaptım diye kızma bana :)) Eksiklerini görüp seni o yönde eğitmem gerekiyordu :)) Ama maşallah tüm soruların üstesinden gelmiştin :) 40 soruda 1-2 hatalı cevabın vardı sadece :)) Ayrıca merak etme ölmem ben sen sormaya devam edebilirsin :islik::angel:

:) Kıbrıstan gitmeseydi , iyiydi :)

Geri