• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalan sözler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XfaCtoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XfaCtoR

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 5 Ay
Memleketin Bütün Kızları bana hastaydı Zamanında ( Nostaljik yalan ) Seni O kadar Çok Seviyorum ki Seninle Cehenneme Bile Giderim.. ( Yalan )

Hatunun geldiği gün kapınızı çalıp sizi her perşembe mahallenin katıldığı halı saha maçına çağırmaları için komşu çocuklarına rüşvet verin.

Sensiz Yaşayamam Sensiz öLürüm Ben Aşkım Gözlerinde Buluyorum Anlamsız Hayatı ( Yalann )

Lise basketbol takımında iken çekilmiş bir takım fotoğrafının altına el yazınızı değiştirerek “en iyi oyuncumuz Kemal’e” diye yazarak ortalık yere bırakın.

Sensizlik Bitirir Beni Kendimi Keserim öLdürürüm Senin için ( yalan )

Ne kadar tatlı bir herif olduğunuzu kanıtlayabilmek için her türlü illegal faaliyette boy gösterin. beyaz yalanlar

Seni 24 Saat Düşünüyorum… ( basit Yalan )

Sensiz Zaman geçmiyor Zaman geçsede Sensiz hayat çekilmiyor ( Klasik Yalan )

Sokak çocukları Derneği için aldığınız kartpostalladan bir kısmını ona hediye edin; içi merhametle dolsun.

Aşkım Sen OLmayınca hiçbirşeyden Zevk Alamıyorum Yaşamak Anlamsız Sen Olmayınca yanımda ( Hafif inandırıcı Yalan )

Yalan söylemezsem rahat edemiyorum ( Doğru Yalan )

Geri