• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalnızlık Dünya Hayaller ve Aşk

One_Night

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 7 Ay
Sabah uyandığımda başım ağrıyor, Sol tarafıma yatmışım birde kalp ağrısı. Nefes almakta güçlük çekiyorum. sadece küçük gözü çalışan bir ocağım var. kahve yapmak için suyu koyuyorum.
su kaynarken hafiften le Trio joubran-masar'ı açıyorum. okadar rahatlatıyorki beni.
kahvemi alıyorum. e birde sigara.yavas yavas içerken gözüm yataga kayıyor. hiç tanımadığım bir kadın.
içim okadar acıyorki kendimden o anda nefret ediyorum. kahveden sigaradan o andaki herşeyden nefret ediyorum. Başımın neden ağrıdığı aklıma geliyor. Alkolü iliklerime kadar almışım meğer.
birden beynimde onun ismi onun yüzü onun gülüşü. Şimşek gibi çakıyor. Sanki ruhu yanımda beni kendıme getırmeye calışıyor.
Kadının yanına uzanıp, önceden kurdugum hayallerimi düşünüyorum.
Tek odalı tek kapılı bir ev. küçük bir soba küçük bir yatak. ve bir kuru ekmekti. Ve ''O'' evet o evde sadece ''O'' başka bişey istememiştim. Silsin istiyordum dünyasını. ben onun dünyasını tekrardan yaratacaktım. ama ne dünyasını sildi. nede beni sildi. halbuki iki dünya bir arada olamazdı. sürekli çatışmalar çıkacaktı. kendi dunyasında kalmayı tercih etti. Geleyim dedim almadı dünyasına. bütümn herşeyiyle bana ''Rest'' çekti. O an Anladım Evet anladım!
Herkesin Dünyası Kendineeee!. küçük dünyam vardı küçük hayallerim vardı.
ve kadın birden gözünü açtı. ve gözlerimin içine bakarak. hafiften Cennetimsi bir gülümsemesiyle; Günaydın Kelime'si döküldü Nemli dudaklarından.
evet! Dünyamdaydım. Aslında Hep benim Olan dünyamda. Küçüktü ve hayallerimde küçüktü. ama Benimdi Sadece benim!.

Dünya'n büyük,hayallerin küçük olmasın.
Dünya'n küçük olsun, senin olsun. Hayallerin Daima Büyük olsun.

Geri