• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meltem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meltem

Kızı olmalı insanın, alabildiğine sadık, vefakar.
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl 5 Ay

Merhaba
Adobe Photosop programımda sıkıntılar oluşmaktaydı ve laptopum dan çoğu programları kaldırmak zorunda kaldım . Kullanacağım Adobe photosop programınız var mi?​

Google'dan "Adobe Photoshop CC 2019 Portable Türkçe" diye aratırsan indirdiğin programdan senden hiç bir şey istemeyecektir. Yani demosuz, cracksiz ve serial keysiz bir program olacaktır.

64 olacak şimdiden teşekkür ederim

Adobe Photoshop CC 2018 19.1.6
https://turbobit.net/3bea373evrmu.html

buradan indirebilirmisiniz. 1.5 Gb boyutunda, tam katılımsız Full 'dur. Dosyayı Rar'dan çıkarıp çalıştırın ve kurulum bitene kadar bekleyin.

# Ürün Geliştirme Programı Devre Dışı Bırakılmıştır.
# Tüm Güncelleştirmeler, Güncelleme Servisleri, Başlangıçta Çalışan Dosyalar Devre Dışı Bırakılmıştır.

NOT : Bilgisayarınızdaki kullanamadığınız kurulumu kaldırıp tüm kalan dosya ve klasörleri de siliniz. Eğer indirme işlemini yapamaz iseniz tekrar yardım isteyebilirsiniz.

Adobe Photoshop CC 2018 19.1.6

buradan indirebilirmisiniz. 1.5 Gb boyutunda, tam katılımsız Full 'dur. Dosyayı Rar'dan çıkarıp çalıştırın ve kurulum bitene kadar bekleyin.

# Ürün Geliştirme Programı Devre Dışı Bırakılmıştır.
# Tüm Güncelleştirmeler, Güncelleme Servisleri, Başlangıçta Çalışan Dosyalar Devre Dışı Bırakılmıştır.

NOT : Bilgisayarınızdaki kullanamadığınız kurulumu kaldırıp tüm kalan dosya ve klasörleri de siliniz. Eğer indirme işlemini yapamaz iseniz tekrar yardım isteyebilirsiniz.

Deneyeceğim, tessekkür ederim.

Herkül inmiyor.
linkte sıkıntı var galiba .

Geri