• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi ile Birkan ayrıldı

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi ile Birkan ayrıldı

Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programında çıplak yatak görüntüleri medyaya sızan gelin ve damat adayı Sevgi ile Birkan ayrıldılar.

o7AGgk.jpg

Fox Tv'de ekrana gelen programda herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yatak görüntüleri ortaya çıktıktan sonra herkesin evlenmesini beklediği Sevgi ile Birkan ayrıldıklarını açıkladı. İkili yeni taliplerini aramaya başladı.

Bir ayrılıp bir barışan çift bu kez kesin olarak yollarını ayırırıken ikili canlı yayında birbirlerini suçladı. Ailelerin de artık bu ilişkiye sıcak bakmadığı konuşulurken çift yeni taliplerinde maddi durumu iyi olma kriteri aradığını belirtti.

Birkan, 'Bu saatten sonra bana gelecek insan benim bu görüşlerimi bilerek gelsin' dedi. Sevgi ise 'Bundan sonra aşk aramıyorum, bana gelecek olan insan maddi durumu iyi olan ve beni prensesler gibi yaşatacak birisi olsun' ifadesini kullandı.

YATAK SAHNESİ NASIL ORTAYA ÇIKTI?
Anımsanacağı gibi Sevgi ile Birkan'ın 10 gün önce yatak görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu görüntülerden sonra Birkan Sevgi'ye canlı yayında evlenme teklif etmişti. Yatak görüntülerinin ise Birkan'ın cep telefonundan çekildiği belirlenmiş ancak medyaya nasıl sızdırıldığı ise bulunamamıştı.

Mynet Haber
 

Noah

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Nis 2016
Konular
1
Mesajlar
36
MFC Puanı
400
Ya işte. Seçtiğiniz adamları düzgün seçin.

Pardon adam dedim o da benim adamlığım olsun.
 
Üst