• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yatak Odasında Kayıt Cihazı Bulan Kadın, Eşine Boşanma Davası Açtı

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Yatak Odasında Kayıt Cihazı Bulan Kadın, Eşine Boşanma Davası Açtı

Evlendikleri günden beri eşinin kıskançlıkları yüzünden hayatı kabusa dönen kadın, temizlik yaptığı sırada evde kayıt cihazı buldu. Şoka giren kadın, eşine boşanma davası açtı.

Evlendikleri günden beri eşinin şüphelerinden bıktığını ileri süren kadın, "Eve kayıt cihazı bile koydu. Bizi boşayın" diye mahkemeye başvurdu.

''GEREKSİZ ŞÜPHELERİ BALAYINDA BAŞLADI''

İstanbul Aile Mahkemesi'nde şiddetli geçimsizlik nedeniyle açılan boşanma davasında Ahu T., 8 aylık eşi Doğan T.'nin aşırı kıskançlık ve şüphelerinin çekilmez hal aldığını ileri sürdü ve şu şok iddialarda bulundu. Ahu T., ''Eşim Doğan T.'nin kıskançlık ve benden gereksiz yere şüphelenmeleri balayında başladı. Tek başıma kaldığımız otelin restoranında kahvaltı ediyor o kalkana kadar çevrede dolaşıyor ya da kayak yapıyordum. Beni gördüğünde hakaretler ederek, 'burada tanıdığın biri var galiba onla mı görüşüyorsun' gibi sözlerle hakaretlerde bulunuyordu. Ben çok şaşırdım onsuz tek başıma kaldığımız odadan hiç bir yere gitmemeye başladım.'' dedi.

EVDE 3 AYRI KAYIT CİHAZI BULDU

Evde temizlik yaparken 3 kayıt cihazı bulduğunu belirten Ahu T., ''Çalıştığım yerde davalı Doğan T.'nin de bildiği ortak arkadaşlarımız vardı. Ben bir arkadaşımla öğlen ya da iş çıkışı bir kafede çay yemek yesem o akşam bana evde , 'sen onunla bugün tek başınıza yemek yemişiniz, niye diğer arkadaşların yoktu' gibi laflar etmesiyle tartışamaya başlıyorduk. Bir gün eşim; anne ve babamı arayarak, 'sizin bu kızınız beni aldatıyor evlendiğime pişman oldum, inanmazsanız iş yerine yakınındaki adresini verdiğim lokantada baş başa yemek yiyorlar' demiş. Evde devamlı tartışmalar yüzünden eşimle konuşmuyorduk. O çoğu zaman işten gelince biraz evde oturuyor sonra hiçbir şey demenden evden çıkıyordu. Evde temizlik yaptığım bir hafta sonunda evde oturduğumuz oda, misafir ve yatak odasında görünmeyecek şeklide saklanmış 3 tane kayıt cihazı buldum. Hemen resimlerini çektim. Artık bu evliliğe dayanamıyorum. Bizi boşayın lütfen." dedi.

(Kaynak: Vatan)
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Millet kafayı siyirmis iyice
Niye evlendin be adam güvenmiyorsun da
 
Üst