Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yaz/Kış Saati Uygulaması - vBulletin Saat Ayarları 30 Ekim 2016

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Merhaba Arkadaşlar,

30 Ekim 2016 Pazar gününden itibaren saatlerin geri alınması bekleniyordu fakat yapılan değişiklikle saatlerin geri alınması yapılmayacak. Bakanlar kurulu tarafından yapılan resmi açıklama resmi gazete de yayınlanmıştı.

Akıllı telefonlarda saat otomatik olarak geri alınmıştı. vBulletin Forumlarında da yine aynı şekilde Yaz/Kış Sezonu aktif kullanan forum sahipleri için de bu problem maalesef ki var.

Şuan itibariyle bütün kullanıcıların saatleri otomatik olarak sistem üzerinden düzelttim. Hala saat problemi yaşayan kullanıcılar varsa konu altından belirtirlerse, düzeltelim.

(Not: bilgisayar saatleri de geri alındı bilgisayar saatlerinizide düzeltin. Daha sonra forumdaki saat ile bilgisayar yada duvar/kol saatinizin aynı olmasını kontrol ediniz)

Tüm Kayıtlı Üyelerimiz;

Ayarlar > Seçenekleri Düzenle > Tarih & Saat ayarları

'' Yaz / Kış Sezonunu Otomatikmen Tanı ''

Şeklinde değiştirip kaydetmeniz gerekiyor.

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
Bende bir saat ileri gözüküyor saat şuan halledebilirseniz sevinirim Pisadam

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Aynen benimki de bi saat ileri gözüküyor

Pisadam