• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaza formda girmek için 8 ipucu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
44,845
Tepkime puanı
56,040
Yaza formda girmek için 8 ipucu

1-Mutlaka bir diyetisyen eşliğinde beslenme programınızı düzenleyin. Sabırlı olun, mucizelerden uzak durun.

2-Sık sık ama az az yeme prensibini hayatınıza yerleştirin. Yasaklarla dolu bir beslenme programından uzak durun.

3-Kahvaltı en önemli öğündür. Lütfen atlamayın.

4-Gün içerisinde 2- 3 litre su içmeye önem gösterin. Aktif olun.

5-Aç kalarak diyet yapmak doğru değildir. Çünkü bu durumda metabolizma kıtlık durumuna geçer ve bir sonraki öğünde her ne yerseniz yiyin daha sonra kullanmak için yağ olarak depolar. Bu nedenle "açlık" diyetlerinden uzak durun.

6-Çok tahıllı, tam buğday, çavdar gibi ekmekleri seçerek tokluk sürenizi arttırabilirsiniz.

7-Yeşil çay veya beyaz çay özellikle metabolizmanızı ateşleyerek kilo kaybınızın artmasına destek olur.

8-Mevsim geçişlerinde ödem şikayetleri artabilir. Bu nedenle gün içinde mutlaka 2,5- 3 litre su tüketmeli ve fonksiyonel çaylardan günde 2 fincan olacak şekilde tüketimi alışkanlık haline getirmelisiniz.
 
Geri
Üst