• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yazın sıcaklığını yansıtan makyajlar

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Yazın sıcaklığını yansıtan makyajlar

Doğanın eşsiz renklere büründüğü yaz aylarında, makyajlara da mevsimin sıcak renkleri ve ıslak bir cilt görünümü damgasını vuruyor! Doğanın en sıcak renkleri artık makyajlarda da kendini göstermeye başlıyor. Ciltte, gözde ve dudakta uygulanacak doğru makyaj uygulamaları kusursuz yazın sırrı olacak.

Yaz ayları herkes için sıcak ve canlı renklerin habercisidir. Her sezon dikkatleri üzerine çeken pembeler, turuncular, kahverenginin en güzel tonlarının yanı sıra özellikle bu sezon metalik nude renkler sezona damgasını vuracağa benziyor. Strobing yılın en büyük trendi olarak varlığını devam ettirirken, aydınlık görünüm yanaklardan sonra gözlere de yansıyor. Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu, yaz aylarında güzelliğiyle bakışları üzerine çekmek isteyen kadınlara makyaj ipuçları veriyor.




FONDÖTEN EN SON SÜRÜLMELİ

Makyaja başlamadan önce mutlaka tüm yüze nemlendirici sürülmeli ve sonrasında makyaja geçilmeli. Kamuflaj trendi, ten makyajında kusursuz görünümü elde etmek için bu sene çok moda. Ciltteki renk eşitsizliklerini dengelemek için uygulanan bu teknik ile fondöten uygulaması öncesinde cildi olabildiğince kusursuz görünümlü bir hale getirmek mümkün oluyor.




HEM YANAKLARDA HEM GÖZLERDE

Doğal ve aydınlık bir ten görünümüne kavuşmayı sağlayan strobing tekniği, bronz bir görünümle birleştiğinde harika görünüm sunuyor. Aydınlık, sağlıklı ve her açıdan ışıltılı bir cilt görünümü için tüm yüze uygulanabilir, fondöten ile karıştırılabilir, ya da belirli bölgelere uygulanabilir. Yanaklarda ışıltılı görünüm gözlere uygulanacak uçuk parıltılı pembeler ve griler ile tamamlanabilir. Ayrıca bu senenin pantone rengi olarak açıklanan yeşil, bu yıl cesur kadınların kendini ifade etmesine yardımcı oluyor. Özellikle kahverengi gözlü kadınlar yapacağı yeşil bir makyaj ile senenin trendini yakalayabilirler.





EYELINER YİNE REVAÇTA

Fondöten rengi belirlenirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, fondötenin boyun bölgesinde denenmesidir. Yüz ve boyun arasında renk farkı olmayacak şekilde rengi seçilen fondöten, doğal bir cilt görünümüne kavuşmayı sağlar. Yaz aylarında ağır fondötenlerin yerine daha hafif yapıda ama günün sert koşullarına ve sıcak havasına karşı dirençli fondötenler tercih edilmeli. Gözlerin hem altını hem de üstünü çevreleyen kusursuz çizgiler ile bu yaz bakışlar çok daha etkileyici. Bakışların derinliğini ortaya çıkaran siyah çerçevelerden vazgeçemeyenler, eyelinerların gücünden yararlanabilir. Son olarak…Yaz aylarında dudaklar da bakım ister. Dudakları sıcaktan ve güneşten koruyabilmek için nemlendirebilmek oldukça önemlidir.



 
Üst