• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Aşıklar Mustafa Ceceli ve Selin İmer (:

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Mustafa Ceceli, geçtiğimiz günlerde 9 yıllık eşi ve çocuğunun annesi Sinem Hanım'dan tek celsede boşandı. Boşanma haberinden çok kısa bir süre sonra Selin İmer'le birlikte fotoğrafları çıkan Ceceli, sosyal medyada ve Ekşi Sözlük'te gündem oldu. Bu haber, tüm Türkiye'de şaşkınlık yaratırken Ceceli'ye en çok kızan güruh ise Cecelist'ler oldu.




bir insan ünlü olacak, zengin olacak, işini yapmaktan ziyade popüler olmaya kasacak da eşine sadık kalacak. dünyanın en kısa fıkrası budur bence. hiç kimse dünyada böyle birinin var olduğuna beni inandıramaz. sadece erkekler için değil; ünlü kadınlar için de aynı şeyi söylüyorum. iş odaklı değil de ünlü olma odaklı bir insan doyumsuzdur. ünlü olma hevesinin temelinde bu doyumsuzluk yatıyor zaten. böyle insanların bir kişi ile tatmin olabileceğini düşünmek büyük saflık.

ınstagram hesabından kur-an resmi paylaştığı kare ile karısından boşanır boşanmaz -ki belli ki resimlerin evveliyatı var-başka kadınla verdiği pozların olduğu kare aynı anda çıktı karşıma. tuhaf çok tuhaf...

kimse ahlâkî değerleri boşaltılmış dindarlar kadar zarar vermedi bu dine. ıçinde azcik allah inancı olan insanları da nefret ettirdiniz dine imana küfreder hale getirdiniz . kur-an resmi paylaşma mustafa gözünü seveyim ya. yıllardır bastırdığın duyguları sal gitsin bak ikisi bir arada olmuyor.


eğer bu adam evlenmeseydi belediye konserleri ile dünyalığını yapabilir miydi sorusunun cevabını merak ediyorum.

pr çalışmasının en önemli adımı mutlu ve evli imajı çizmek bence. hatam varsa affola.

dini ahlakı ile örnek gösterilen şarkıcı idi. kimle ne yaptığı bizi ilgilendirmez de nedense allah,din, kuran, islamiyet kelimelerini ağzından düşürmeyen insanlarda böyle şeyler görünce daha da tiksiniyor insan. muhafazakar bir tanıdığım bu zatı çok severdi, konserinden önce kulisine girdiğinde parmağında zikirmatik görmüş bir kere daha gurur duyduğunu anlatır dururdu. şimdi ne düşünüyor bilemem. sosyal medyada kendine cecelist diyen insanlar, fotoğrafların photoshop olduğunu iddia ediyor ama hayırlısı:)

yalnız daha tuhaf iddia, ahmed hulusi nin tarikatına yeni sevgilisi ile dahil olduğu yönünde. ilk defa duydum bir tarikat daha varmış.

adamın ortaya dökülen son ahvali, türkiye'nin özeti gibidir...

muhafazakar imaj, ağızdan düşürülmeyen din, göstere göstere ibadet...
arka planda karı-kız, aldatma, azıcık para görünce görgüsüzleşme, kadını küçük düşürme ve vefasızlık...

daha dün diyordu "ben evimle işimi karıştırmıyorum ve bu sayede çok mutluyuz; elbette çok fırsat çıkıyor karşıma ama nefsime hakimim, karımı aldatmam" diye... ama gel gör ki üç gün sürecek bir saçma sapan macera için ailesini dağıttı.

ek: eski karısı, yeni sevgilisinden kesinlikle daha güzel ve sevimli.


çok zeki adam.

yeni türkiye'yi inanılmaz derecede güzel analiz etmiş. belki de sağlam akıl hocaları var.

dindar gözük, muhteşem erkeği oyna, aşk adamlığı rolünü üstlen ve bu rolü kliplerinde en iyi şekilde dinleyicilere tavır ve hareketlerinle yansıt. çıkardığın albümler popüler olsun, millet düğün müziği yapacak kadar hipnoz olsun parayı vur.

ilk fırsatta karıyı boşayıp gerçek yüzünü cümle aleme göster.

iş işten geçti cecelist, instagram bio'na artık başka yazacak şeyler düşün. kandırıldın türbanlı bacım.


açıklama var;

"öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; ahmed hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz...

dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. şu anda ben amerika'dayım selin ise istanbul'da.

aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... dönünce evleneceğiz."
abi sen boşanalı 5 gün olmadı mı?
binlerce kez özür diliyorum 6 gün olmuş..
ben seni severim sevmesine de









 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160



şu tipe bak ya :) :) ya hiçbir zaman kimsenin dini imanı beni ilgilendirmez ama dini kullanıp prim yapan böyle şahsiyetleri gerçekten sevmiyorum ve her zaman derim dinciler en büyük imansızlardır.
 

AnqeL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
19 May 2017
Konular
80
Mesajlar
299
MFC Puanı
40
way arkadas...severek dinledigim bi sanatciydi..evliliklerinide hep diyordum ne kadar sadik bi adam diye... para yi bulan aldatma yoluna giriyor.. sadakat denilen mahluku mezara gömeli cok olmus..
 

StigmatA

Forum Sorumlusu
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
1,626
Mesajlar
29,229
MFC Puanı
217,640
bu selin imer herkesle günlük sevgili olan kız değilmi. bu cecelide büyük din üstadımız genç hacımız değilmi. vahhh ki ne vah
 
Üyelik Tarihi
15 May 2017
Konular
1
Mesajlar
56
MFC Puanı
0
Tabiki dini kullanarak yapilan sömürgecilige bende karişiyim ve insanların duygularını bu denli yönlendirenleride hep kınıyorum , yalniz dinci ayrı bir kavramdir dini kullanip onunla sermaya yapan sahtekarlar ayrıdır , bunlara kısaca sahtekar diyelim Rapunzel cim:)
 
Üyelik Tarihi
16 Mar 2017
Konular
4
Mesajlar
419
MFC Puanı
130
Hepsi aynı!!!

Herkes bir şekilde kendi hayatını yaşıyor ya bakışlarla aldatıyor gün içinde ya da hayatına birini alarak.
Kadın erkek ayrımı yapmadan herkeste aldatma potansiyelinin olduğunu düşünüyorum ve buna da insanın doğası diyorum. Bazen id'in önüne geçemez insan. Elbette kabul edilir değildir ama gerçek bu.

Yalnız dini kullanan kimi görsem hep senden benden çetrefilli işleri var arkadaş. Bu biz normal insanların hayatında da böyle.
Çok görmedim. Bu ülke kanser olan karısını bırakıp gözünün içine baka baka başkasıyla evlenen öküzü de gördü. Bu ülke benim kriterlerim var hayatta öpüşme sahnesinde yer almam diyen kadının çok eskiden porno filminden farksız görüntüleri ile de karşılaştı.
İnsanız. İnsanlık buysa.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Hiç sevmiyorum bu adamı zaten.:f3:
 

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Vay be ne insanlar var. Yorum yapmaya bile değmez.. Dini buna alet etmelerine de diyecek laf yok
 
Üst