• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni James Bond Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
598873.jpg

İkonik İngiliz ajanı 007 James Bond geri dönüyor. Serinin 25. devam halkasının ne zaman vizyona gireceği açıklandı. Serinin gedikli yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson filmin 8 Kasım 2019 tarihinde Amerika'da vizyonda olacağını açıkladılar.

İkonik James Bond rolünün son temsilcisi Daniel Craig'in roü bırakacağına dair çıkan onca haberden sonra geçtiğimiz haftalarda The Mirror'da yer alan habere göre Broccoli, Craig ile anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Daha önce verdiği röportajlarda yeni bir Bond filminde yer alması durumunda bunun yalnızca para için olacağını belirten ve hatta bir röportajında "Tekrar Bond olmaktansa bileklerini kesmeyi tercih edeceğini" söyleyen Craig, iki filmde daha rol alması için kendisine 120 milyon euro teklif edildiğini açıklamıştı. Ancak Craig'in Bond'luğu bırakma ihtimali üzerine sinema sektörünün önemli oyuncuları öne çıkarak rolü istediklerini açıklamış, hatta pek çok sinema sever de yeni Bond için fikirlerini söylemişti. Öne çıkan isimler arasında Idris Elba, Tom Hardy, James Norton ve Aidan Turner gibi ağır toplar yer alıyordu.

Filmin senaryosunda serinin Craig'li son devam halkaları Casino Royale, Skyfall ve Spectre'da olduğu gibi bir kez daha Robert Wade ve Neal Purvis ikilisinin imzası yer alacak.

Beyazperde​
 
Üst