• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben boyle abartili tasarimlari sevmem bilirsin Pisadam.
Biraz daha sadelestirmelisin bence.

Merhaba,

Seni tanımadığım için bilmem ama abartılı bir tasarım değil olabildiğince sade tuttum abartırsam vBulletin'den çıkmış bir tasarım olur ve üyelerimizin alışması da çok zor olur bu yüzden böyle ortada bir tasarım olması bizce daha uygun.

Yorumun için teşekkür ederim.

eski tasarımını görmemiştim malum yeniyim ama bu tema gerçekten çok güzel.. elinize sağlık..

Yorumun için teşekkür ederim, hoşgeldin diyelim ayrıca :)

İdareten mobil tema gelsin veya tapatalk kullanalım mobilden gezinirken çok yoruluyoruz :(

Ellerinize sağlık Pisadam.

Sevgili Pisadam ;

Mobil temayı , ne zaman yürürlüğüğe koymayı planlıyorsunuz ?

Ben bu halini daha beğendim önceki haline ayar oluyordum bunu da söyledim zaten
:)

her görüşe saygım var ama bundan sadeside ücretsiz site gibi olur :) bence gayet iyi.

Zaten şuan ki hali sade ve hos. :smile:
Daha nasıl sadelestirilebilir ki. Böyle kalmalı bence.

Hem yukarıda cevapla tuşu var hem de aşağıda post reply ve ikisi de aynı .. Hızlı cevap da aynı..

Ayrıca üye etiketleri bölümü de gereksiz duruyor hele de yukarıda ..
Mobilden de sitenin kullanımı gerçekten zor. Mobili düşünerek bir tasarım olsa daha güzel olur..

Ama bu da güzel kötü demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri