• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yeni Trend PARA KAZANDIRAN

thecinema002

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
11 Tem 2017
Konular
1
Mesajlar
1
MFC Puanı
0


TANITIM VİDEOLARI[/CENTER]

FT NEDİR VE NEREDEN KAZANÇ SAĞLAR?​

Fertiletown yani FT sanal ortamda oyun oynayarak yatırımlı veya yatırımsız oturduğunuz yerden basit bir şekilde para kazanmanızı sağlayan bir sektördür.Bünyesinde bulundurduğu reklamlar, link kısaltmalar ve network sistem ile sanal yollardan kazanç elde ederken sizlerin yapmış olduğu yatırımlar ile de çiftçilik, tarım, gayrimenkul, emlak, inşaat, ticaret, alım-satım vb. gibi bir çok alanda da gerçek faaliyetler sayesinde gelirlerini sağlamaktadır. 2 taraflı yani hem sanal hem de reel ortamda geliri bulunan FT diğer sistemlere göre sizi bir adım daha ileride ve garanti bir hizmet sunmaktadır. [URL="][/URL] adresinden hemen bir hesap oluşturarak siz de size hediye edilen 5000 FT Parası ile Afel Köy'ü satın alarak üretime ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.

FT PARASI NEDİR VE NE İŞE YARAR?

FT Parası Fertiletown'a has bir para birimi ve sanal borsadır. FT sitemiz üzerinde alışveriş yaparken kullanacağınız bir para birimidir, satın alımlarda FT kullanılır; satışlarda ise TL kazanıp tekrardan FT'ye çevirerek kullanabilirsiniz.

TL-FT ARASINDAKİ İLİŞKİ VE KUR DEĞERİ NEDİR?​

1 FT = 0.01 TL değerindedir. 100 FT 1 TL olarak işleme alınır, hesabınızda bulunan TL'yi "TL-FT Para Çevir" bölümünden FT'ye çevirerek köy, kasaba ve şehir satın almanız mümkün.

ÜCRETSİZ FT KAZANABİLİR MİYİM?

Oyunun "" kısmından link kısaltmalar ile her kısaltma başına 15 FT kazanmanız mümkün, sınırsız olarak dilediğiniz kadar tıklayıp kazanabilirsiniz. Unutmayalım ki sitede AdBlock engeli bulunmaktadır. Eğer AdBlock kullanıyorsanız Bonus FT kazanamayacağınızı unutmayınız.

NASIL OYNANIR?

1) Öncelikle adresinden ücretsiz olarak bir hesap oluşturun.

2) Hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilim sekmesinde yer alan bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurun. (Para çekim ve yatırım işlemlerini yapabilmek için.)

3) Size hediye edilen 5000 FT Parası ile Pazar- Mera bölümünden bir adet Afel Köy'ü satın alın.

4) Deponuzda biriken ürünleri satarak TL kazanın, daha fazla köy satın alıp level atlayarak depo derdinden kurtulun veya daha fazla depo birimi satın alarak deponuzu genişletin.

5) Referans linkinizi paylaşarak daha fazla üye getirip %5'e kadar kazancınızı arttırabilirsiniz.

6) Hesabınızda biriken TL'yi dilerseniz FT Parasına çevirip daha fazla köy, kasaba ve şehir alabilir veya Papara/Payeer hesabınıza çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Fertile Town

LEVEL NEDİR, NE İŞE YARAR?

Level (LV) oyunda satın aldığınız farklı köyler dahilinde artış gösteren bir temsil simgesidir. Level 2 olduğunuz taktirde Köy-Kasaba ve Şehir deposundan muaf kalırsınız, Level 3'e ulaştığınız taktirde depo derdiniz bulunmayacaktır. Depo olmaksızın günlerce, haftalarca hatta aylarca girmeseniz bile kazanç sağlayabilirsiniz. Ne kadar çok Köy-Kasaba ve Şehir alırsanız sizin faydanıza olacaktır.

DP NEDİR, NE İŞE YARAR?

Deneyim Puanı (DP) ise sizin referanslarınıza bağlı olan bir temsil simgesidir, ne kadar çok referansa sahip olursanız o kadar çok Deneyim Puanı (DP) ve TL kazancına sahip olursunuz.
 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Konu tarafimca taşınmıştır
 
Üst