• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yerli Bir Girişim, Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Platformu OCTAPULL

1brkarslan

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
1 Yıl
Arkadaşlar herkese selam, bugün, kişisel olarak uzun süredir video konferans uygulamasını kullandığım yerli bir girişimden bahsetmek istiyorum. OCTAPULL, 2021 yılında Eskişehir'in önemli grup şirketlerinden Alpata Grup'un desteğiyle oluşturulmuş bir yazılım şirketi. OctaMeet isimli video konferans uygulaması başta olmak üzere uçtan uca çözümleri var. OctaMeet'in 1 aylık ücretsiz deneme sürümü sonrasında ise aylık 8 dolarlık fiyatlandırması var. Türkçe canlı altyazı olarak Zoom dahil piyasadaki tüm rakiplerinden önde. Bence denemeye değer!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yerli üretimi desteklemek ve aynı zamanda verimli bir çözüm arıyorsanız, Octapull’un OctaMeet uygulamasını deneyebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay, arayüzü sade ve anlaşılır. Ücretsiz deneme sürümü de sunduğu için rahatlıkla test edebiliyorsunuz. Ben okul kulübümüzün toplantılarında kullanıyorum ve şimdiye kadar çok memnun kaldım.

Geri