• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yılanın soktuğu adam karısını ısırdı

ultrAs

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Haz 2017
Konular
46
Mesajlar
103
MFC Puanı
10
XXvEE7.jpg


Hindistan'da zehirli bir yılan tarafından ısırılan bir adam, yaşayamayacağını anlayınca birlikte ölmek için karısını ısırdı.

Hindistan'ın Bihar eyaletinde cumartesi gecesi Shankar Rai isimli bir adam zehirli yılan tarafından ısırıldı. Geceyi ateşler içerisinde geçiren adam öleceğini anlayınca çok ilginç bir şey denedi. Karısıyla birlikte ölmek isteyen adam yataktan fırlayıp eşinin bileğini ısırdı.

Isırığın ardından bir süre sonra ikisi de baygın düştü. Komşuları tarafından çift hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen koca Shankar Rai öldü. Eşi Amiri Devi ise doktorların müdahalesiyle kurtarıldı. Kadın olaya ilişkin yaptığı açıklama, "Kolumu tuttu ve benimle birlikte ölmek istediğini söyledi. Ardından kolumu ısırdı ama buna ben izin verdim" ifadelerini kullandı.
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
manyak len :D herife bak :D haha boyle saçmalıkmı var da ısırmayla bişi olmazki vampir deilki bu ... kobra bile soksa kan dolasımı bozar en çok ısır sa nolcak ...neyse :D iyi güldüm ama
 
Üst