• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

~ یơυℓℓεss ♀

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gözyaşını herkes görür.
Ağlayış görünmeden biter.

tumblr_mai7p2R7zw1rh0jzlo1_250_large.jpg

üzüntüler, sıkıntılar, çaresizlikler
elbet bir gün bitecektir
eğer hayatımı anlatıyorsam
onu yaşıyorum demektir.

Hayatı bir şehirde ıskalarsan, başka şehirde de yakalayamazsın.

Bazen duygularını açıklamakta zorlanırsın. İçindekileri ona söylerken kelimeler birbirine karışır. Ve bazen, seni seviyorum demek bu kadar zordur..

Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci; Sahneye fırlayıp Romeo’nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir.Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın.Çünkü: Romeo ölmeli,Titanic batmalı ama Aşk her şeye rağmen yaşanmalı…

tumblr_m4ym40zcea1r5fywv.png

Bazen mutluluk çok yakındır. Ama sadece yakınında kalır..

tumblr_m0mp9yvV2W1rnolok_1331315151_cover.jpg

.... Bir daha dönmeyeceğini, ezberlemek gibi ..

tumblr_lxze6cWybE1r5fywv.jpg

Kalbim düşünmeyi bıraksa
çabuk biter gece.

tumblr_lzguyobrgP1qbma4ko1_500.gif

Bazen birilerinin boynuna saramadığın eller kendi boğazına sarılmış gibi olur. Özlediğini farkedersin.

tumblr_mabqtpg0Wq1qhoe3vo1_1280.png

Yağmur, toprak kokusu neden güzel geliyor düşünüyorum da hayat çok karışık ve biz zorlaştırıyoruz, gün geçtikçe gerçeklikten kaçıyoruz, koşturuyoruz. Halbuki bulunduğumuz anın, o nefesin kıymetini bilip Allah’a şükretmeliyiz. Çünkü aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Hep istemekten vazgeçmeli insan, elindekilerle yetinmeli, yetinebilmeli çünkü bunlara sahip olamadığımız günler oldu demeli ve o günleri hatırlamalı insan. Böylece bugünü, yarını, hayalleri, sevgiyi, güzeli güzel yapan kalbini düşünür insan yağmur toprak kokusuyla.

tumblr_m9cn4ogf1s1qldt8eo1_r1_500.gif

Geri