• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

~ یơυℓℓεss ♀

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimselerle paylaşmadığın şarkıları benimle paylaş istiyorum, kimselere anlatmadığın anılarını bana anlat istiyorum. Başımı şişir, bıktır istiyorum. “yeter artık, yeter anlattığın” demek ama yine de dinlemek. Sırlarını bilmek, güvendiğin tek insan olmak istiyorum. Başın sıkıştığı an koştuğun ilk kişi ben olayım istiyorum.Günlerdir istiyorum. Yoruldum.

tumblr_m999plSXzA1qa0v77o1_500_large.gif

‘Seni benim kadar kimse sevemez!’ diyene inanın. Ki sonradan anlıyorsunuz, kimsenin sizi o kadar az sevmediğini.

tumblr_m8yrlzcBU41rq4plqo1_500_large.gif

"Artık rüyalarıma bile gelmiyorsun, o kadar mı vazgeçtin benden."

tumblr_lk7pmruF1N1qgvu4wo1_500_large.gif

“Her şey boşunaymış..” dediğimiz o an ve hissettiklerimiz anlatılamıyor işte.

tumblr_m0spmuvsyO1qapypao1_500_large.gif

Müziğini hep yanında taşı çünkü,hiç beklemediğin bir anda hayat seni dansa kaldıracaktır.

Uzak olan sen değildin. Bir telefon kadar yakındı sesin. Uzak olan bedenin değil kalbindi bana. Bana en uzak olan şey senden en çok istediğim şeydi.

tumblr_m8zdjftDbe1rclhx0o1_500_large.gif

Tam ona vurucakken elini tutup indirip, kendine çekip öpen sevgili diye bi şey var. Yani varmış. Öyle duydum.

tumblr_m8m84lbBmZ1rcunu6o1_500_large.gif

Sürekli aklıma gelmek yerine biraz yanıma gelsen nasıl olur diyorum.

tumblr_m856k1XKHU1rqvh24o1_400_large.gif

İster sokağa çık ister evin çatısına çık sana hep hayat senin olmadığın yerde gibi gelecek.

tumblr_m8wmi72szu1ryvi2zo1_500_large.jpg

Umrumda değil demek, umrunda oluşunun en kral halidir aslında.

"Bazen mutsuzluk hissettiğin boşluktan iyidir."

Sürekli kendimi kandırmaya çalışıyorum, gayet de güzel beceriyorum.

1334281496450438_animate_large.gif

Mutsuzlukları paylaşamıyorum. Belki bencilliğimden, belki kaldıramadığımdan. İnsanların yüzündeki hüznü hiç bilmiyorum.

tumblr_lsud7whrOn1r3ty02o1_500_large.gif

Bazı insanları anlayamıyorum. Keşke altyazıları olsa.

Geri